Takaisin
26.3.2019 klo 09.31

Historiallinen U19-poikien futsalin EM-karsinta Tampereella 27.-30.3.

Jaa:

Ⓒ Futsalweek

U19-poikien futsalin Euroopan mestaruudesta kamppaillaan ensi kertaa kuluvana vuonna ja Suomi isännöi karsinnan Main Round -turnausta Tampereella maaliskuun lopussa.

U19-ikäluokan ensimmäinen EM-karsinta alkoi jo tammikuussa Preliminary Roundilla, jonka Suomi rankingin perusteella kuitenkin vältti ja taival alkaa nyt suoraan Main Roundilta. 

Tampereelle maaliskuun lopussa saapuvat Kazakstan, Puola ja Ranska kamppailemaan Suomen kanssa turnauksen voitosta. Ainoastaan voittaja jokaisesta seitsemästä Main Round -turnauksesta etenee syyskuussa Latviassa pelattavaan lopputurnaukseen, johon isäntämaa pääsee suoraan.

Ottelupäivät Kauppi Sports Centerissä ovat keskiviikko 27.3., torstai 28.3. ja lauantai 30.3. Jokaisena ottelupäivänä pelataan kaksi ottelua ja Suomi pelaa kaikki kolme otteluaan samalla kellonlyömällä eli kello 19.00 alkaen.

Joukkueliput EM-karsinnan Main Round -turnaukseen ovat myynnissä ennakkoon. Joukkuelippu sisältää sisäänpääsyn 2 aikuiselle ja 20 lapselle ja maksaa 45 euroa. Joukkuelippujen tilaukset sähköpostitse osoitteella [email protected]

 

Suomen U19-poikien futsalmaajoukkue leireilee Eerikkilässä maaliskuun alussa ja viimeistelee virettään EM-karsintaan.