Takaisin
27.10.2018 klo 14.57

HIFK palaa Veikkausliigaan

Jaa:

Ykkönen saatiin päätökseen lauantaina. HIFK visiitti Ykkösessä jäi vuoden mittaiseksi, kun se varmisti nousunsa kaadettuaan vieraskentällä AC Kajaanin. KPV sen sijaan karsii noususta Veikkausliigaan.

HIFK:lle riitti AC Kajaanin vieraana tasapeli nousunsa takaamiseksi. Helsinkiläisten urakka helpottui reilun puolen tunnin pelin jälkeen, kun AC Kajaanin Willy Stephanus katseli punaista korttia eikä HIFK antanut yllätykselle sijaa napaten 1-0 (0-0)-voiton Tuomas Mustosen maalilla.

KPV ei antanut FC KTP:lle mahdollisuuksia, vaan otti selvän 3-0 (3-0)-voiton. Maalintekijöinä kunnostautuivat Milos Josimov, Patrick Poutiainen ja Charalampos Chantzopoulos. EIF sinetöi kolmannen sijansa voittamalla Klubi 04:n Viktor Limnellin maalilla 1-0 (0-0). AC Oulu sijoittui neljänneksi voittaen Markus Heikkisen jäähyväisottelussa JJK:n 3-0 (0-0). Alberto Alvarado Morin sinetöi maalikuninkuutensa lisäämällä saldoonsa kaksi maalia ja Walter Moore pääsi myös maalitilastoihin. Haka nappasi itselleen yhden kotiottelun lisää ensi kaudeksi hakemalla Pietarsaaresta 2-1 (1-0)-voiton Tuomas Lähdesmäen ja Jami Kyöstilän osumilla. Jaron kavennus oli Jim Myrevikin käsialaa.

Näin HIFK palaa ensi kaudeksi Veikkausliigaan ja KPV karsii liigapaikasta Veikkausliigassa yhdeksänneksi sijoittunutta joukkuetta vastaan. Kakkoseen putosivat JJK ja Klubi 04. Kakkosesta Ykköseen sen sijaan nousivat Musan Salama ja TPV.

Ykkösen tulokset 27.10.:
AC Kajaani-HIFK 0-1 (0-0)
AC Oulu-JJK 3-0 (0-0)
FF Jaro-FC Haka 1-2 (0-1)
KPV-FC KTP 3-0 (3-0)
Klubi 04-EIF 0-1 (0-0)