Hercules ja TPV voittoihin Kakkosen Cupin sunnuntain otteluissa

Kakkosen Cup jatkui sunnuntaina kahdella paikallisottelulla.

Lohkossa 1 Hercules kaatoi oululaisjoukkueiden kohtaamisessa OLS:n 2-1 (1-1). OLS meni ottelussa johtoon Jyri Vääräniemen osumalla 31. minuutin kohdalla, mutta Santeri Ukkola tasoitti viisi minuuttia myöhemmin. Ottelun voittomaali syntyi Henry Mäkäräisen toimesta vartti ennen loppua.

Ottelu oli Herculekselle toinen ja samalla viimeinen ja se keräsi kolme pistettä. OLS sen sijaan kohtaa vielä RFA:n.

Lohko 2:ssa TPV kaatoi Tampere Unitedin 3-0 (1-0). Antti Kujala avasi maalihanat ensimmäisellä puoliajalla ja Granit Shala lisäsi johtoa toisen puoliajan alussa. TPV:n kolmas maali merkittiin Tampere Unitedin oman pelaajan nimiin.

Lohkossa 2 Ilves/2, TPV ja HJS Akatemia ovat keränneet yhden voiton. Tampere United on sen sijaan hävinnyt molemmat ottelunsa.