Heidi Kollanen laukoi Örebron voittoon

Heidi Kollanen teki kauden toisen maalinsa, kun hän auttoi osumallaan Örebron voittoon Ruotsin Damallsvenskanissa. Emma Koiviston ja Natalia Kuikan Kopparbergs/Göteborg FC jatkaa tappioitta sarjakärjessä.

Kollanen iski ottelun ainokaisen, kun Örebro voitti vieraskentällä Djurgårdenin. Kollanen ja Elli Pikkujämsä pelasivat koko pelin Örebron paidassa.

KGFC jatkaa vakuuttavaa menoaan Damallsvenskanissa voitettuaan Piteån vieraskentällä selvästi 5-1. Koivisto ja Kuikka urakoivat koko ottelun. KGFC pitää sarjan kärkipaikkaa voitettuaan yhdeksästä pelistään seitsemän ja ollen vielä ilman tappiota.

Voiton makuun pääsivät myös Julia Tunturi ja Kaisa Collin, kun Eskilstuna kaatoi kotonaan Emmi Alasen ja Ria Ölingin Växjön 3-0. Tunturi oli avauskokoonpanossa ja tuli vaihtoon 67. minuutilla ja Collin juoksi kentälle 56. minuutilla. Växjön suomalaiskaksikko viihtyi kentällä koko ottelun.

Eveliina Summasen ja Jutta Rantalan Kristianstad oli voittoisa kaadettuaan Linköpings FC:n 3-0. Summanen ja Rantala kirjauttivat koko pelin.

Sarjaporrasta alempana Jenny Danielsson avitti AIK:n sen kymmenenteen peräkkäiseen voittoon, kun AIK kaatoi Jitexin 4-2. Danielsson vastasi AIK:n avausmaalista ja tuli vaihtoon 89. minuutilla. AIK johtaa Elitettania puhtaalla pelillä.