Takaisin
8.10.2017 klo 21.38

”Haluamme päättää karsinnat voittoon”

Jaa:

Ⓒ SPL / Jussi Eskola

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva ja kärkimies Joel Pohjanpalo odottavat maanantaista MM-karsintojen päätösottelua Turkkia vastaan innolla.

Suomi päättää karsinnat kotiyleisön edessä Turussa ja haluaa jatkaa syksyn hyvää putkeaan.

- Haemme kunnon päätöstä karsinnoille. Haluamme päättää nämä karsinnat kunnialla ja myös voitolla, Kanerva sanoi.

- Turkki on toki kova joukkue, sen näimme jo vierasottelussamme heitä vastaan. Meillä on alla kuitenkin kolme hyvää ottelua ja sen kautta lähdemme hakemaan tulosta nytkin.

Perjantaina Kroatiaa vastaan Huuhkajat pääsi kunnolla hyökkäämään vasta toisella jaksolla, mutta mitään hurlumhei-peliä ei kannata maanantainakaan Kanervan mukaan odotella.

- Puolustuspeli on tärkeä osa kokonaisuutta ja sitä kautta päästään myös hyökkäämään. Toki Kroatia-pelissä emme oikein kuitenkaan päässeet ensimmäisellä jaksolla paineen alta pois ja meidän täytyy nyt pystyä olemaan pallollisesti aktiivisempia.

Pohjanpalo on puolestaan loukkaantumisten jälkeen taas iskussa ja kertoo hyvän hengen näkyvän todella Huuhkaja-leirissä.

- Alla on nyt kaksi voittoa ja hieno tasapeli Kroatiasta. Sen myötä joukkueessa on totta kai hyvä fiilis ja lähdemme siitä, että se näkyy myös kentällä maanantaina.

- Puolustuspelimme on mennyt selvästi eteenpäin, minkä näkee siitä että kolmessa edellisessä ottelussa omiin on mennyt vain yksi pallo. Siitä lähdetään, että nolla pysyy myös Turkkia vastaan. Paikkoja ainakin siihen yhteen maaliin tulee aina ja voitamme 1-0, Pohjanpalo pamautti.

Lisää tunnelmia ennen Turkki-ottelua Huuhkaja-TV:ssä >>

Suomi – Turkki Veritas Stadionilla maanantaina 9.10. kello 21.45.