Hakan murskatahti sai jatkoa

FC Hakan hurja putki sai jatkoa, kun se voitti kotonaan FC KTP:n peräti 5-0 (2-0). Voitto oli koskilaisille jo 12. peräkkäinen ja se jatkaa sarjan ylivoimaisessa johdossa puhtaalla pelillä.

Ottelun avausmaalia saatiin odottaa 24. minuutille, kun Antto Hilska vei Hakan johtoon ja 11 minuuttia myöhemmin oli Erkka Helmisen vuoro onnistua. Haka ratkaisi ottelun lopullisesti heti toisen puoliajan ensihetkillä, kun hurjassa maalivireessä oleva Salomo Ojala iski jo seitsemännessä peräkkäisessä pelissään maalin ja nosti kauden maalisaldonsa jo 17 osumaan. Hakan voittolukemia kaunistelivat vielä Hilska sekä vaihdosta kentälle tullut Elias Ahde.

Voitolla Haka repäisi jo 15 pisteen johdon TPS:aan, mutta turkulaisilla on oma peli edessä lauantaina, kun kierroksen loput kolme peliä pelataan.