Haka nousi taas voittoon

FC Haka jatkaa vahvaa menoaan Ykkösessä, kun se vahvan toisen puoliajan esityksensä johdosta nousi voittoon Ykkösen kärkikamppailussa. Voitot nappasivat myös TPS , FF Jaro ja EIF.

MuSa piti Hakaa tiukoilla kärkiottelussa ja meni johtoon Taiki Kagayaman maalilla. Haka tuli toisen puoliajan alkuun vahvasti. Tauolle kentälle vaihdettu Elias Ahde onnistui heti ensimmäisellä minuutilla ja kahdeksan minuuttia myöhemmin hän onnistui uudelleen. Salomo Ojala lisäsi johtoa ja Ahde kruunasi iltansa knallilla ja Samuel Chidi kaunisteli lukemia. Näin Haka nappasi 5-1-voiton.

TPS pitää painetta edelleen Hakan yllä voittamalla AC Kajaanin vieraissa 1-0 (0-0). Ottelun ainokaisen viimeisteli kovaan vireeseen päässyt Elicer Espinosa Calvo.

Jaro nappasi itselleen kolmannen sijan voitettuaan kotonaan FC KTP:n 3-2 (2-1). Severi Kähkönen vapautti kotijoukkueen paineita seitsemännellä minuutilla tehdyllä maalilla, mutta KTP tuli tasoihin Jaron omalla maalilla. Ennen taukoa Papa Niang vei Jaron kuitenkin johtoon. Toisella puoliajalla Anthony Olusanya sinetöi Jaron voiton. Miro Schwalenstöcker kavensi vielä lopussa kotkalaisille, muttei se riittänyt.

EIF palasi voittojen tielle hakemalla pisteet MYPA:n vieraana 3-0 (1-0). John Fagerström vei EIF:n johtoon jo alkuminuuteilla ja Daniel Rantanen lisäsi johtoa toisella puoliajalla. Omar Jama kaunisteli numeroita.