Takaisin
15.10.2021 klo 15.02

Haemme Jalkapalloakatemian johtajaa / Idän aluevalmentajaa

Jaa:

Jyväskylän Urheiluakatemiaan haetaan Jalkapalloakatemian (JFA) johtajaa / Idän aluevalmentajaa (tytöt). Tehtävä on määräaikainen ja kestoltaan 1 vuotta. 

Akatemian johtajan keskeinen tehtävä on Jyväskylän Hybridiakatemiaverkoston (Seura-Urheiluakatemia-Palloliitto) johtaminen sisältäen asiantuntijaprossien johtamisen, akatemiatoiminnan vuosikellon rakentaminen, sekä Akatemian johtoryhmän toiminnasta vastaaminen. Lisäksi toimit Akatemian kenttävalmennuksessa valmentajana kahtena päivänä viikossa. 

Aluevalmentajan keskeinen tehtävä on pelaajakartoitus- ja koulutus ja pelaajan laadukkaan arjen kehittäminen. Aluevalmentajat osallistuvat myös valmennusosaamisen kehittämisen prosesseihin mm. toimimalla kouluttajina täydennyskoulutuksissa ja tuottamalla materiaaleja, jotta kansainvälisen vaatimustason tieto, nuorten maajoukkueiden pelitavat ja pelaajakoulutuslinjaukset etenevät seuroihin. 

Raportoit tyttöjen U17-maajoukkuevalmentajalle. 

Etsimme valmennuksen ammattilaista, joka on valmis laittamaan itsensä likoon suomalaisen huippujalkapallon edistämiseksi. Tunnet kansainvälisessä nuorten huippujalkapallossa menestymisen edellytykset, ja sinulla on kotimaista tai ulkomaista valmentajakokemusta huippujalkapallotasolta. 

Omaat vähintään UEFA A-lisenssin tai sinulla on suunnitelma edetä A-tasolle.  Tehtävään soveltuvat muut koulutukset ja tutkinnot katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen/ruotsin ja englannin kielen taitoa, muut kielet katsotaan eduksi. Osaat viestiä monimutkaisista asioista selkeästi ja yksinkertaisesti. 

Sinulla on kokemusta valmennustiimin johtamisesta, valmennusosaamisen kehittämisestä ja yhteistyöstä valmennusverkostoissa. Sinulla on halu kehittää Jalkapalloakatemian toimintaa ja omaa osaamistasi hyödyntämällä Jyväskylän toimintaympäristön osaamista. Arvostamme kansainvälisen huippujalkapallon verkostoja sekä verkostoitumistaitoja.  

LUE LISÄÄ JA HAE 1.11.2021 KLO 23:59 MENNESSÄ >>