GFT Naisten Futsal Supercup mestari

Naisten futsalin kilpakausi käynnistyi Supercup finaalilla lauantaina Espoon Opinmäessä. Vastakkain olivat viimekauden Naisten Futsal-Liigan mestari GFT ja sarjan toiseksi sijoittunut ACE. ACE sai finaalipaikan täydennysmenettelyllä, sillä GFT on myös viimekauden Cup mestari. Kotijoukkue GFT oli tällä kertaa finaalissa parempi 1-0 (1-0) lukemin.

Ottelun ensimmäinen jakso oli kokonaisuudessaan melko varovaista ja sekavaakin pelaamista. Molemmat joukkueet saivat kuitenkin luotua useita hyviä maalintekopaikkoja. ACE laukoi jo maalin poikkipuuhunkin, mutta maaliin asti pallon sai ensimmäisenä GFT:n Henni-Marika Malinen. Lisää maaleja ei ensimmäisellä jaksolla enää tehty ja tauolle mentiin GFT:n niukoissa 1-0 johtolukemissa.

Tappioasemasta toiselle jaksolle lähtenyt ACE pyrki antamaan lisää painetta GFT:lle, mutta pääasiassa palloa liikuteltiin kuitenkin kentän keskialueella. Jakson ensimmäisen vaarallisen maalipaikan loi Ace, mutta jälleen heidän epäonnekseen pallo osui vain maalikehikoihin.
Tulostaululla pysyivät sitkeästi GFT:n 1-0 johtolukemat ja nelisen minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä ACE aloitti ylivoimapelaamisen. ACE sai muutaman maukkaan maalintekopaikan, mutta lisää maaleja ei ottelussa enää nähty. Näin todellinen cupjoukkue GFT sai jälleen yhden uuden mestaruuspokaalin palkintokaappiinsa.

GFT – ACE 1-0 (1-0)