GBK yllätti HJK:n (RAP)

GBK palasi Naisten Liigan tauolta terävänä ja haki yllätysvoiton HJK:sta. Loppunumerot Helsingissä kirjattiin kokkolalaisille 3-1 (1-1).

Kauden parasta GBK:ta

GBK esitti lauantaina kauden parastaan kun se löi ansaitusti hyvällä pelillä HJK:n. GBK otti ohjat itselleen siirtelemällä palloa mallikkaasti. Maija Tapanisen antama kulma löysi maalilta Tessa Gominan joka ohjasi lähietäisyydeltä 0-1 lukemat. 30 minuutilla tuli kuitenkin helpohko tasoitus kun Vera Saastamoisen kaukaa ampuma kuti upposi helponlaisesti verkkoon.

Tästä GBK ei lannistunut vaan jatkoi hyviä otteitaan vaikka peli sekosi hieman maalin jälkeen. Tuolle poistuttiin tasalukemissa. Toiselle jaksolle vierasjoukkue tuli päättäväisen varmasti. Pallo alkoi viihtyä HJK:n alueella ja 1-2 maali näki päivänvalon, kun Maija Tapaninen 51 minuutilla haastoi hienosti puolustajan ja syötti vapaana olevalle Brooke Barbutolle joka ohjasi pelivälineen varmasti verkkoon.

Barbuto kokeili 60 minuutilla yläriman kestävyyttä kun valtava pommi oli tuottaa tulosta. 1-3 maali oli ottelun sineetti missä riistopallo tuotti tuloksen. Olga Ahtinen hassutti koko Klubi-keskustan ja sijoitti voittolukemat sekä kauden ensimmäiset kolme pistettä kokkolalaisille.