GBK kaatoi Kokkola F10:n derbyssa (RAP)

Kolmas kerta toden sanoi. GBK oli hävinnyt kauden kaksi edellistä paikallismatsia, mutta nyt joukkue sai revanssin. KF10 kaatui 2-1 ja voitto oli GBK:lle toinen putkeen.

GBK:lle toinen peräkkäinen voitto

GBK aloitti hyvällä asenteella ja loi pari paikkaa. KF10 siirtyi kuitenkin johtoon 16 minuutilla. Ariana Calderonin veto painui takanurkkaan.

GBK ei masentunut, vaan painoi ajoittain hyvin vieraiden maalille. Ihan selkeitä tekopaikkoja ei kuitenkaan tullut.

Tauon jälkeen molemmat saivat yhden hyvän tekopaikan, kunnes GBK iski 56 minuutilla. Juliana Bawa nosti vapaapotkun rankkarialueelle ja kohti päätyrajaa. Linda Nyman puski maalille, jossa Alisa "Totti" Jaakonaho survoi tasoituksen. Ansaitun sellaisen.

GBK:n 2-1 maali 79 minuutilla tuli juuri kun vierailla oli hyvä kausi menossa. Nopea suunnanmuutos, Brooke Barbuto vapautti Theresa Gominan, joka erittäin varmasti sijoitti pallon ohi maalivahti Krista Moision.

GBK puolusti ja taisteli hyvin lopussa, eikä vastustaja päässyt tekopaikkoihin. 3-1 oli lähellä, kun Gomina karkasi toistamiseen, mutta sijoitti tällä kertaa hieman ohi.