Takaisin
11.9.2019 klo 16.32

FUTSAL: Tervarien valmentaja Jani Paananen ja Sievin Nikola Erceg Örebro FC:hen

Jaa:

Ⓒ Sievi FS

Tervarien päävalmentaja Jani Paananen ja Sievi FS:n serbivahvistus Nikola Erceg siirtyvät Ruotsin liigassa pelaavaan Örebro FC:hen. Myös Tervarien U19-maajoukkuemies Taneli Kohonen matkaa Pohjanlahden yli "suomalaisseura" ÖFC:hen.

Yksi Suomi-futsalin meritoituneimmista päävalmentajista, Jani Paananen, siirtyy Ruotsin liigaan Örebro Futsal Clubin käskijäksi. Paanasen cv:stä löytyy mm. Suomen mestaruus Sievi FS:n päävalmentajana 2016–17 sekä useita vuosia Oulun Tervarien päävalmentajana.

Niin ikään Sievi FS:ää seitsemän vuotta edustanut ja Futsal-Liigan parhaisiin pelaajiin kuuluva Nikola Erceg, 35, siirtyy pelaamaan ÖFC:hen. Serbialaisella Ercegillä on Sievi-paidassa kolme Suomen mestaruutta (2014–17) ja yksi SM-pronssi (2013–14). Erceg palkittiin Futsal-Liigan vuoden pelaajana Sievin kolmannella mestaruuskaudella 2016–17.


Nikola Erceg oli seitsemän vuoden ajan Futsal-Liigan näkyvimpiä pelaajia. (Kuva: Iida Lesell, Sievi FS)

(Lisäys: myös Tervarien U19-maajoukkuemies, 17-vuotias Taneli Kohonen pakkaa laukkunsa ja siirtyy Paanasen ja Ercegin seuraksi ÖFC:hen.)


Taneli Kohonen. (Kuva: Kari Väre, Tervarien facebook-sivut)

Örebro FC:stä on kovaa vauhtia tulossa Ruotsin liigan “suomalaisjoukkue”, sillä aiemmin kesällä sinne siirtyi myös FC Kemin maalivahti Lari Honkanen. Aiemmin ÖFC:n paikallisvastustaja Örebro SK:ssa on valmentanut suomalainen Mikko Seppälä vuosina 2016–17. ÖFC sijoittui viime kaudella Ruotsin liigassa pronssille ja kaudella 2017–18 hopealle.

Päälähde:
http://www.orebrofutsal.se/ofcherr/

* * *
 
Miesten Futsal-Liigan uutisoinnin vastaava toimittaja: Samu Kytölä

Palaute: samu.kytola(ät)futsal.fi; p. 041 4378041