Takaisin
4.12.2018 klo 09.08

Futsal Nordic Cup alkaa tänään

Jaa:

Suomen futsalmaajoukkue puolustaa futsalin Pohjoismaiden mestaruutta kolminkertaisena voittajana tänään alkavassa Nordic Cup turnauksessa Tanskassa. Viisipäiväiseen turnaukseen sisältyy neljä kovaa ottelua Grönlantia, Ruotsia, Norjaa ja Tanskaa vastaan. Turnaus on tärkeä osa Suomen valmistautumista MM-karsintoihin jotka alkavat 2019 tammikuun lopussa. Myös U19-futsalmaajoukkue leireilee ja pelaa Ruotsia vastaan Tanskassa turnauksen yhteydessä.

Päävalmentaja Mićo Martićin pelaajavalinnoissa ei ollut yllätyksiä. Hän valitsi saman joukkueen, kuin millä Suomi pelasi hiljattain Jyväskylässä. Valmennusjohdolla on tarkkailun alla myös uusia nuoria pelaajia turnauksen ohessa, kun U19-joukkue pelaa tuplamaaottelun Ruotsia vastaan.

- Lähdemme puolustamaan mestaruutta ja uskon, että olemme ansainneet paikkamme Pohjolan kärjessä. Tämän takia kaikki haluavat voittaa meidät ja se on meille hyvä haaste. Jokainen maa, jonka kohtaamme on kova ja kehittynyt edellisestä vuodesta. Uskon, että ensimmäinen ottelumme Grönlantia vastaan on erityisen kova, sillä he haluavat näyttää tasonsa ja ovat erittäin urheilullinen joukkue uuden valmentajansa alaisuudessa. Mitään emme voi pitää itsestäänselvyytenä. Meidän pitää taistella ja kehittyä ja ottaa seuraava askel kohti Euroopan huippua, Mićo Martić toteaa.

Kaikki Suomen ottelut näkyvät suorina lähetyksinä  HUU-TV:sta

Suomen ottelut Nordic Cupissa (Suomen aikaa)
Ti 4.12. 18.00 Suomi - Grönlanti Skjern Bank Arena, Ringkøbing–Skjern
Ke 5.12. 20.00 Suomi - Ruotsi Skjern Bank Arena, Ringkøbing–Skjern
Pe 7.12. 18.00 Norja - Suomi Skjern Bank Arena, Ringkøbing–Skjern
La 8.12. 15.00 Tanska - Suomi Skjern Bank Arena, Ringkøbing–Skjern

Suomen U19-ottelut (Suomen aikaa)
Ke 5.12. 15.00 Ruotsi – Suomi Skjern Bank Arena, Ringkøbing–Skjern
To 6.12. 11.00 Suomi – Ruotsi ROFI Centeret, Ringkøbing–Skjern