Takaisin
12.12.2018 klo 15.53

Futsal MM 2020: Suomi Preliminary Roundille Moldovaan

Jaa:

Futsal MM 2020 -karsinnoissa Suomi arvottiin Moldovassa 29.1.-3.2.2019 pelattavaan Preliminary Round turnaukseen

Tänään Sveitsin Nyonissa järjestetyissä Futsal MM 2020 -arvonnoissa Suomen lohkoksi arpa osoitti Moldovassa pelattavaa turnausta. Isäntämaa Moldovan lisäksi lohkon H muut maat ovat Wales ja Pohjois-Irlanti. Ennalta ajateltuna lohko on aika mieluisa Suomen kannalta. Sveitsin Nyonista puhelimitse tavoitettu futsalpäällikkö Jyrki Filppu kommentoi arvontatulosta seuraavasti.

- Ihan hyvillä mielin ollaan arvontatuloksesta. No matka on hieman hankala Moldovaan, yhdellä vaihdolla sinne kuitenkin hyvin lennetään. Voittamaan Moldovaan matkustetaan ja kyllä pettynyt pitää olla, jos ei lohkosta kärkipaikkaa saada.

Toimitus sai myös päävalmentaja Mico Marticilta tuoreet kommentit arvontatuloksesta.

- Olen hyvin iloinen Moldovan lohkosta. Kaikki maat ovat voitettavissa. Isäntämaa Moldova on kotikentällään varmasti hankala vastustaja. Pohjois-Irlanti voitti hiljan saarivaltakunnan mittelössä Walesin. Jatkoa ajatellen Moldovan lohkon voittajalla on Main Roundilla ihan hyvät mahdollisuudet. 

Main Roundille Modovan lohkon H voittaja matkustaa Azerbaidzaniin, missä isäntien lisäksi on jo Slovakia ja lisäksi tulee kakkonen lohkosta G (Hollanti, Montenegro, Bulgaria, Viro). Moldovan Preliminary lohkon kakkonen menee Puolaan, missä on myös Espanja sekä voittaja lohkosta D (Georgia, Tanska, Saksa, Israel). 

Linkki Futsal MM 2020 sivuille UEFA futsal