Futsal-maajoukkueen EM-karsinnat päätökseen

Futsal-maajoukkueen EM-karsinnat päättyivät tappioon. Tällä kertaa Liettua osoittautui paremmaksi lukemin 7-1 (3-1). Suomen maalin viimeisteli Risto Salmi. Suomen lohkon voitti isäntämaa Espanja.

Suomi aloitti ottelun Liettuaa vastaan väkevästi. Liettua pääsi yrittämään maalintekoa pääasiallisesti vastahyökkäyksillä. Ottelun 7. minuutilla Suomi siirtyi 0-1 johtoon kun Toni Mensakov vapautti Risto Salmen maalintekoon. Suomella oli useita paikkoja tehdä lisämaaleja, mutta ilman tulosta. Vajaan vartin pelin jälkeen Suomelle sattui musta hetki ja Liettua pääsi tekemään muutamassa minuutissa 3 maalia. Näin tauolle siirryttiin Liettuan johtaessa 3-1.

Toisella puoliajalla Suomen peli ei kulkenut ensimmäisen puoliajan malliin. Siltikin Suomella oli paikkoja, mutta maalien teosta vastasi Liettua. Seitsemännen ja samalla viimeisen maalinsa Liettua viimeisteli rangaistupotkusta. Kolmas tappio tiesi Suomelle karsintalohkon jumbosijaa.

Suomen avauskokoonpano:Jani Tuomala (mv)Tommi SergejeffJussi HakasaloKeijo HuuskoMikko Pietikäinen

vaihdossa:Risto SalmiJani ModigJere PirhonenToni MensakovTeemu TerhoJarno AaltonenJani Meriläinen (mv)

Suomen lohkon voitti Espanja joka lohkovoitollaan lunasti paikan Tshekeissä 2005 pelattavaan EM-lopputurnaukseen. Viimeisessä ottelussa Espanja pelasi tasan Slovenian kanssa, joten Espanja varmisti voittonsa paremman maalieron turvin.

Lisätietoja:[email protected]