Takaisin
7.11.2020 klo 18.55

Futsal-Liigat: Tiia Juntikka ja Henry Gutierrez kuukauden pelaajat

Jaa:

Ⓒ Jani Virolainen

Naisten ja miesten Futsal-Liigojen kauden ensimmäiset kuukauden pelaajat on valittu. Naisista valinta kohdistui Ilveksen Tiia Juntikkaan, ja miehissä puolestaan kunnian sai FC Kemin Henry Gutierrez.

Jalkapallon Pelaajayhdistyksen ja Palloliiton toimittama valinta tehtiin pelaajien äänestyksen perusteella siten, että oman joukkueen pelaajaa ei saanut äänestää.

"Nautitaan joka hetkestä, kun saadaan pelata"

Naisten lokakuun pelaajaksi valittu Tiia Juntikka palkittiin lauantaina Ilves FS ACE -ottelun yhteydessä. Juntikka on iskenyt alkukauden peleissä komeat tehopisteet 8+5, joilla irtoaa sarjan pistepörssin kärkipaikka selvällä erolla muihin. Pelaaja itse otti huomioon vastaan ilahtuneena.

Paljon on tullut muillakin pelaajilla onnistumisia, joten hiukan tuli yllätyksenä valinta. Vaikka toki mukavastihan ne pelit ovat lähteneet pyörimään. Erityiset kiitokset menee tietysti omille ketjukavereille,  Juntikka kertoo.

Pistepörssin johdon ohella myös sarjataulukko on tamperelaisittain miellyttävää luettavaa.Ilves on voittanut neljästä pelistä kolme, ja se johtaa liigaa – joskin muilla kärkijoukkuella on vähämmän otteluita pelattuna.

– Meille on tullut paljon onnistumisia ja on ollut mukava pelata pitkä tauon jälkeen. Itsellä on ollut paljon pelihalua ja nälkää. Koronakesän jälkeen osaa varmasti ainakin entistäkin enemmän arvostaa sitä, että saa ylipäätänsä pelata ja toteuttaa lajia. Muistaa taas nauttia joka hetkestä, kun pelataan. Ilveksessä meillä on ollut hyvä tuuri siinä, että ollaan saatu alottaa kausi ilman ottelusiirtoja ja porukka on pysynyt terveenä. Omasta puolesta haluan lähettää voimia ja tsemppiä niille joukkueille ja alueille, joita korona riepotellut tässä kohtaa enemmän.

"OLEN KIITOLLINEN JOUKKUEELLENI"

Miesten Futsal-Liigan lokakuun pelaajaksi on valittu FC Kemin venezuelalaisvahvistus Henry Gutierrez. Helmikuussa ennen koronavirusaaltoa Kemiin saapunut Gutierrez on Venezuelan maajoukkuemies, kuten maanmiehensä Enderson Suarez FC Kemissä. Gutierrez oli mukana viemässä Venezuelaa ensimmäistä kertaa futsalin MM-kisoihin kivenkovasta Etelä-Amerikan (CONMEBOL) karsinnasta.

Gutierrez johtaa liigan pistepörssiä seitsemän ottelun jälkeen tehopistein 9 + 6. Akaa Futsalia vastaan kotihallissa Gutierrez laukoi hattutempun, Mad Maxia vastaan peräti neljä osumaa.

– Olen erittäin iloinen palkinnosta. Minulle tämä merkitsee paljon, koska harjoittelen todella kovaa ja tämä huomionosoitus motivoi treenaamaan vielä paremmin.

– Haluaisin myös sanoa, että en ole voittanut palkintoa yksin, vaan joukkueeni avulla; olen kiitollinen joukkueelleni. Yritän näyttää vielä parempaa osaamistani, koska jokainen tietää, mitkä tavoitteemme tästä kaudesta ovat. Paljon kiitoksia kaikille, Gutierrez muistuttaa.

* * *

[email protected]
[email protected]