Futsal-Liiga: SoVo on välierien neljäs joukkue – Sievi taipui ottelusarjan päätteeksi

Puolivälierien viimeinen ottelu nähtiin keskiviikkona Sievissä, kun Sievi FS ja SoVo kohtasivat toisensa viidennen kerran. Tasaisen ottelusarjan päätöspelissä voiton vei lopulta SoVo maalein 1–4.

* * *

Someron Voima lähetti Sievi Futsalin kesälomalle puolivälierien päätteeksi. Hyvin fyysisessä ja kiivastahtisessa ottelussa oli todellinen playoff-tunnelma aina viimeisille sekunneille saakka.

Ensimmäinen puoliaika alkoi SoVon hallinnalla, mutta Sievi teki nopeasti ryhtiliikkeen ja pääsi mukaan taistoon. SoVo heilutti kuitenkin verkkoa ensimmäisenä: Eetu Kauria hyödynsi Sievi-puolustuksen nukahduksen ja teki ottelun avausmaalin 13. minuutilla.

SoVon Mergim Bushi oli myrkkyä Sieville. Mies tuuttasi yhteensä seitsemän maalia ottelusarjassa. (Kuva Christoffer Enckelman)

Toisella puoliajalla SoVon maalisaldoa täydensi Mergim Bushi nopeasta vastahyökkäyksestä. Hetken kuluttua Gesim Voca laukoi lukemiksi 0–3, jolloin Sievin Miika Toivola siirtyi maaliltaan vaihtopenkille ja Henri Heikkilä puki lentävän maalivahdin paidan ylleen. Vaikka Sievi hyökkäsi ylivoimalla lähes viimeiset 10 minuuttia, tuloksena oli vain yksi maali, jonka Heikkilä ohjasi sisään SoVon Marko Laaksosen taakse. Tuomas Hakala vahvisti SoVon puolivälierien voiton lähettämällä pallon vielä kerran Sievin tyhjään maaliin pelin viimeisellä minuutilla.

Sievin Henri Heikkilälle ja Nicola Ercegille jäi kaudesta luu käteen, joukkueen pudottua mitalipeleistä pois. (Kuva Iida Lesell)

Pudotuspelit jatkuvat lauantaina 30.3. alkavilla välierillä. SoVo kohtaa Kampuksen Dynamon klo 16.00 Jyväskylän Monitoimitalolla. Leijona Futsal saa puolestaan lauantaivieraakseen espoolaisen GFT:n klo 15.00 Toijalan Monitoimihallilla Akaassa.