Takaisin
25.7.2019 klo 19.09

Futsal-Liiga: maajoukkuemies Lassi Lintula Ilveksestä KaDyyn

Jaa:

Ⓒ Kuva: Ilves FS:n kotisivut

Futsalin maajoukkuepelaaja Lassi Lintula (22) siirtyy tamperelaisesta Ilves FS:stä Jyväskylään hallitsevan Suomen mestarin Kampuksen Dynamon riveihin.

 

Futsalin maajoukkuepelaaja Lassi Lintula (22) siirtyy tamperelaisesta Ilves FS:stä Jyväskylään hallitsevan Suomen mestarin Kampuksen Dynamon riveihin. Ilves FS:n tärkeimpiin pelaajiin jo useita vuosia kuuluneella Lintulalla on vyöllään yli 100 liigaottelua ja 16 maaottelua. Kovapotkuinen Lintula laukoi viime kauden runkosarjassa tehot 12 + 12.
 
 
”Koko joukkue ja seura on täynnä hienoja ihmisiä. Toivottavasti tavataan tulevina vuosina niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Toivotaan, että vielä joskus palaan keltavihreeseen paitaan”, kertoo Lintula Ilveksen kotisivuilla.

"Henkilökohtaisina tavoitteina tulevalle kaudelle on olla isossa roolissa uudessa joukkueessa ja ottaa myös maajoukkeessa seuraava steppi eteenpäin (isompi rooli, enemmän minuutteja). Liigassa on vain yksi tavoite: nostella pyttyä keväällä”, toteaa Lintula Dynamon kotisivuilla.

Ilves FS uutisoi Lintulan lähdöstä aiemmin heinäkuussa; Ilveksen uutinen ja Lintulan jäähyväishaastattelu löytyvät Ilveksen kotisivuilta.

KaDy uutisoi Lintulan sopimuksesta tänään; KaDyn uutinen ja Lintulan haastattelu löytyvät KaDyn kotisivuilta.

 
Ilves FS tiedotti tänään myös kahden muun runkopelaajan, kapteeni Tomi Lahtisen ja brasilialais-italialaisen Rafael Giorgion, lähdöstä. Lahtisen ja Rafaelin uutta osoitetta ei vielä ole julkistettu.
 

Lassi Lintula juhlii maalia Ilves FS:n paidassa. (Kuva: Ilves FS:n kotisivut)

 

* * *

 

Miesten Futsal-Liigan uutisoinnin vastaava toimittaja: Samu Kytölä

Palaute: samu.kytola(ät)futsal.fi; p. 041 437 8041