Futsal-Liiga: Leijona voitti JoSePa:n 8–3

(pääkuva: Leijona Futsalin facebook-sivut)

Sunnuntaina pelattiin Futsal-Liigassa yksi rästiottelu. Sarjassa seitsemäntenä oleva Joutsan Seudun Pallo ei kyennyt Toijalassa yllättämään vahvaa Leijona Futsalia, joka voitti joutsalaiset 8–3 ja kasvatti vuoden alussa alkaneen voittoputkensa jo 11 ottelun mittaiseksi ja nousi jaetulle kakkossijalle GFT:n kanssa.

su 24.2.
Toijalan monitoimitalo
Leijona Futsal – JoSePa 8–3 (4–1)
Maalit:
Leijona: Yasar Elbeller 2, Jovan Stankovic 2, Juhana Jyrkiäinen, Jussi Nyström 2, Petri Grönholm
JoSePa: Jose Ikonen, Otto Piili, Jesse Kalliokoski

Sunnuntaina pelattiin Futsal-Liigassa yksi rästiottelu. Sarjassa seitsemäntenä oleva Joutsan Seudun Pallo ei kyennyt Toijalassa yllättämään vahvaa Leijona Futsalia, joka kasvatti vuoden alussa alkaneen voittoputkensa jo 11 ottelun mittaiseksi. Avausjaksolla molemmilla joukkueilla oli etsikkoaikansa ja muutama maukas hyökkäys, mutta Leijona rankaisi JoSePa:a alkeellisista puolustusvirheistä neljästi. Jose Ikosen tasoitusmaali 4. minuutilla ja Otto Piilin kavennus toisen puoliajan alkajaisiksi eivät riittäneet, kun hyökkäyssuuntaan Suomen tämän hetken tehokkain joukkue Leijona mätti maaleja tasaiseen tahtiin. Loppunumerot kirjattiin isäntäjoukkueelle 8–3; kahden maalin iltaa juhlivat Yasar Elbeller, pelaaja-valmentaja Jovan Stankovic sekä kapteeni Jussi Nyström.

- "Voittoon täytyy olla aina tyytyväinen liigassa. Esitys ei ollut loistokas muttei huonokaan. Rutiinipeli tuotti tasaisesti maalipaikkoja ja toisella jaksolla viimeistään saimme puserrettua mehut vastustajasta. Hyvillä mielin mennään kohti runkosarjan loppuhuipennusta", kommentoi Leijona Futsalin pelaajavalmentaja Stankovic pelin jälkeen.

Kaksi kierrosta ennen runkosarjan päätöstä Leijona Futsal on maukkaasti jaetulla kakkossijalla GFT:n kanssa kuusi pistettä jäljessä sarjakärki KaDya (jolla on jäljellä vain yksi ottelu). JoSePa ei saanut vielä sinetöityä koko kauden ilmassa roikkunutta pudotuspelipaikkaansa, mutta hyvin todennäköisesti joutsalaiset löytyvät runkosarjan päätteeksi sijoilta 7.–8. Futsal-Liiga jatkuu pe 1.3. – la 2.3. toiseksi viimeisellä ottelukierroksella; päätöskierros pelataan lauantaina 9. maaliskuuta ja puolivälierät pyörähtävät käyntiin lauantaina 16.3.

Leijonan pelaaja-valmentaja Jovan Stankovic onnistuu sekä penkin päässä että parketilla.

(Kuva: Tuukka Nyström)