Futsal-Liiga: Leijona PJK:ta etevämpi Toijalassa

(kaikki kuvat: Tuukka Nyström)

Futsal-Liigassa pelattiin keskiviikkona yksi rästiottelu. Runkosarjan kakkossijaa jahtaava Leijona Futsal oli Toijalassa tyly isäntä ja murjoi vahvan toisen puoliaikansa voimin PJK:n maan rakoon maalein 9–2 (2–2). Viikonloppuna 16.–17.2. pelataan Jyväskylässä Cupin finaalit; Liiga jatkuu taas lauantaina 23.2.

Leijona Futsal – PJK 9–2 (2–2)

Leijona Futsal lähti selvänä ennakkosuosikkina Futsal-liigan keskiviikon rästiotteluun, yhteen Pirkanmaan viiden seuran lukuisista paikallisotteluista. Sinnikkästi taistellut Pirkkalan Jalkapalloklubi pysyi akaalaisten vauhdissa vielä ensimmäisen puoliajan ja tauolle lähdettiin 2–2-tasalukemissa PJK:n tehtyä 13. minuutilla sekä tasoitus- että johtomaalinsa 24 sekunnin sisällä.. Toisella puoliajalla LeiF lisäsi höyryä ja latoi seitsemän lisämaalia. Pelaaja-valmentaja Jovan Stankovic, kapteeni Jussi Nyström ja maajoukkuemies Juhana Jyrkiäinen osuivat komeilla kaukolaukauksilla. PJK:n paras pelaaja ja pistemies Miika Sainio torjui kädellään Tatu Ahosen laukauksen ottelun loppuminuuteilla ja joutui ulosajetuksi, mikä ei helpota joukkueen urakkaa tasaisessa putoamistaistelussa.

Leijona Futsal matkaa lauantaina Jyväskylään Futsal Cupin välierään sarjakärki KaDya vastaan. Miesten Cup-finaali on sunnuntai-iltana. Liiga jatkuu lauantaina 23. helmikuuta.