Takaisin
1.4.2020 klo 11.22

Futsal-Liiga: KaDy teki jatkosopimuksen Vasko Vujovicin kanssa

Jaa:

Jyväskyläläinen Kampuksen Dynamo on tehnyt jatkosopimuksen montenegrolaisen valmentaja Vasko Vujovićin, 46, kanssa. Kolmivuotinen sopimus on voimassa kevääseen 2023 saakka.

Kesällä 2017 KaDyn päävalmentajaksi tullut Vujović johdatti seuran sen ensimmäisiin Suomen mestaruuksiin vuosina 2018 ja 2019. Vuonna 2018 Vujović ja KaDy etenivät UEFA:n futsalin Mestarien Liigassa Main Roundille (32 parasta). Korona-epidemian takia keskeytyneellä kaudella 2019-2020 KaDyn runkosarjasijoitus oli viides.

Miesten edustusjoukkueen lisäksi jatkosopimus kattaa valmennus- ja kehitystehtäviä KaDyn junioripuolella. Seuran verkkosivujen uutisessa Vujović valottaa tulevien vuosien tavoitteita:

”Toivon, että onnistumme yhdessä nostamaan KaDyn tulevaisuudessa vielä korkeammalle tasolle. Rima on ollut korkealla jo nyt, mutta meillä on tarpeeksi tieto-taitoa vielä suurempiin saavutuksiin. Tavoitteenamme on saavuttaa Suomen mestaruus vähintään kahdesti sopimuskauteni aikana, minkä jälkeen tavoite on edetä UEFA:n Mestarien Liigassa Elite Roundille (16 parhaan joukkoon). Ihannetilanteessa saisimme turnauksen Jyväskylään.”

”Seuraavaksi tavoitteemme on kehittää pelaajia sekä joukkuetta tulevalle kaudelle. Haluamme näyttää, että olemme tulleet Suomen huipulle pysyäksemme.”

KaDyn verkkosivujen uutinen