Takaisin
2.4.2021 klo 18.10

Futsal: AU yllätti TPK:n liigakarsintojen avauksessa

Jaa:

Ⓒ AU Edari

Miesten futsal-liigakarsinnat alkoivat yllätystuloksella, kun Ykkösen voittanut Turun Pallokerho hävisi kotonaan Alastaron Urheilijoille 5-6 (3-2).

TPK-AU 5-6 (3-2)

Miesten futsal-liigakarsinnat käynnistyivät Varsinais-Suomen paikallisottelulla, jossa kotijoukkue Turun Pallokerho oli ensimmäisellä jaksolla niskan päällä, mutta romahti toisen jakson puolivälin jälkeen. Alastaron Urheilijat teki toisen jakson puolivälin jälkeen 41 sekunnissa peräti kolme maalia. TPK pystyi nousemaan lopussa vielä maalin päähän, mutta sen loppukiri ei tällä kertaa riittänyt.

Ykkösen runkosarjassa molemmat joukkueet olivat voittaneet omat kotiottelunsa, mutta nyt AU haki erittäin tärkeät pisteet vieraista ja on askeleen lähempänä jopa nousua liigaan.

AU:n sankari oli kaksi maalia tehnyt Tuomas Happonen, joka aloitti ja lopetti joukkueen uskomattoman 41 sekunnin tehojakson toisella jaksolla. Joukkueen muita tehomiehiä olivat Ykkösen pistepörssin voittaja Mikke Louhela (1+2) sekä Henri Saarinen (0+2).

Kotijoukkue TPK:n tehokkaimpia olivat Ville Rannikko (2+0), Miikka Hurme (1+1) ja kapteeni Joona Forsström (1+1).

TPK:n täytyy voittaa viikon päästä lauantaina kotonaan Tampereen Ilves säilyttääkseen nousumahdollisuutensa. AU puolestaan kohtaa sunnuntaina 11.4. kotonaan Loimaalla Pirkkalan Jalkapalloklubin.