Franssi tehoili Espanjassa - Korpela nollasi Koiviston ja Heroumin joukkueen

Sanni Franssi jatkoi hienoa kauttaan Real Sociedadissa tekemällä maalin ja syöttämällä yhden viikonlopun ottelussa. Englannissa Tinja-Riikka Korpela pääsi tuulettamaan suomalaiskohtaamisen voittoa.

Franssi oli viikolla kahdesti tositoimissa ja molemmista oli saldona komea voitto. Ensin keskiviikkona Real Sociedad kaatoi Huelvan 2-1 (2-0) Franssin tullessa kentälle 78. minuutilla.

Viikonloppuna Franssi oli isossa roolissa, kun Real Sociedad otti selvän 4-0 (2-0)-voiton Espanyolista. 66. minuutilla kentälle tullut Franssi syötti joukkueensa kolmannen ja viimeisteli itse neljännen maalin. Real Sociedad on tällä hetkellä kovassa vireessä, kun se on pelannut kuusi edellisotteluaan tappioitta ja voittanut niistä viisi. Real Sociedad on noussut sarjassa viidenneksi.

Iina Salmi pelasi 74 minuuttia, kun Valencia pelasi maalittoman tasapelin Atletico Madridia vastaan. Ottelu oli Valencian kuudes peräkkäinen voitoton ottelu ja se on sarjassa nyt yhdeksäntenä.

Linda Nyman oli penkillä, kun Logrono koki kirvelevän 2-3 (1-1)-tappion Levanten vieraana. Logrono on edelleen putoajan paikalla sijalla 16.

Englannissa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Korpela nollasi Emma Koiviston ja Nora Heroumin Brighton & Hove Albionin 5-0 (2-0). Korpela pelasi koko pelin kuten myös Koivisto. Heroum seurasi ottelua penkiltä.

Championshipissä Juliette Kemppi pelasi koko pelin, kun London City Lionesses pelasi maalittoman tasapelin Charltonia vastaan. Lionesses pitää sarjassa kuudetta sijaa.

Italian liigassa ei nähty suomalaispelaajien kohtaamista, vaikka Tuija Hyyrysen Juventus ja Paula Myllyojan Pink Bari iskivät yhteen. Samalla ottelussa kohtasivat sarjakärki ja jumbo. Juventus ei jättänyt mitään sattuman varaan, vaan otti murskaavan 9-1 (2-0)-voiton.

Anna Auvinen oli penkillä, kun Inter hävisi paikallisottelussa AC Milanille 1-4 (1-3). Inter on Italian liigassa kahdeksantena.