Franssi ja Nyman maalinteossa Espanjassa

Sanni Franssin vahva maalivire sai jatkoa Espanjan liigassa viikonloppuna ja Linda Nyman avasi maalitilinsä Logronon riveissä.

Espanjan liigassa Sanni Franssi nosti kauden maalimääränsä kahdeksaan, kun hän teki kaksi maalia Real Sociedadin voittaessa Real Madridin 3-1 (1-1). Franssi tuli vaihtoon 84. minuutilla. Real Sociedad on sarjassa seitsemäntenä.

Linda Nyman oli Logronon sankari, kun hän teki tärkeän 2-2 (1-1)-tasoitusmaalin Santa Teresaa vastaan kuusi minuuttia ennen täyttä aikaa. Nyman oli tullut kymmenen minuuttia aiemmin kentälle. Maali oli Nymanin ensimmäinen Logronon paidassa. Santa Teresan riveissä Sanni Laaksonen oli vaihdossa. Sekä Logrono että Santa Teresa ovat tällä hetkellä putoajien paikoilla, mutta erot ylemmäs ovat pienet.

Iina Salmi tuli 56. minuutilla kentälle, kun Valencia pelasi 2-2 (1-2)-tasapelin Teneriffaa vastaan. Valencia on yhdeksäntenä.

Italian Serie A:ssa Tuija Hyyrysen Juventus jatkaa voittomarssiaan ja viikonloppuna kaatui San Marino 3-1 (1-0). Hyyrynen seurasi ottelua penkiltä.

Anna Auvinen oli niin ikään penkillä, kun Inter voitti kotonaan Hellas Veronan 1-0 (0-0). Inter on sarjassa kahdeksantena.

Paula Myllyoja joutui kovaan tulitukseen AC Milania vastaan eikä Pink Barista ollut sarjakakkosen haastajaksi, vaan hävisi 1-6 (0-4). Pink Bari on sarjassa viimeisenä.

Ranskan liigassa Linda Sällström oli avauskokoonpanossa, kun Paris FC tasasi pisteet Guingampin kanssa maalittomalla tasapelillä. Sällström tuli vaihtoon 73. minuutilla. Paris FC pitää sarjassa seitsemättä sijaa.

Adelina Engman sen sijaan seurasi penkiltä, kun Montpellier pelasi 1-1 (0-1)-tasapelin Dijonia vastaan. Montpellier säilytti asemansa neljäntenä.

Englannin Superliigassa Everton otti 3-2 (2-1)-voiton Tottenhamista. Tinja-Riikka Korpela oli penkillä. Everton on viidentenä.

Championshipissä Juliette Kemppi tuli 32. minuutilla kentälle, mutta London City Lionesses hävisi Durhamille 0-1 (0-1). Lionesses pitää sarjassa viidettä sijaa hallussaan.