Takaisin
11.6.2021 klo 07.01

FINZINE – Huuhkajien historiallinen EURO2020 -kisalehti on julkaistu!

Jaa:

Tiedätkö miten Huuhkajat on lunastanut koko kansan tunteman lempinimensä? Millä sanoilla Tasavallan presidentti saatteli Huuhkajat historialliselle kisamatkalle? Mistä suomalaisista seuroista Huuhkajat ovat ponnistaneet maailmankartalle? Tämä kaikki ja paljon muuta selviää FINZINEstä – Huuhkajien virallisesta EURO2020 -kisalehdestä.

Digitaalisena suomeksi ja englanniksi ilmestyvä kaikille maksuton FINZINE palvelee jalkapallon ystäviä läpi historiallisten EM-kisojen. 

Lehdestä löytyvät muun muassa Huuhkaja-pelaajien ja valmennusryhmän esittelyt, valmennuksen analyysi Suomen alkulohkon vastustajista, futisäiti Teija Pukin haastattelu, päävalmentaja Markku Kanervan terveiset, kannattajan näkökulma Sukupolvien unelmaan ja oodi suomalaiselle seuratoiminnalle.

- Huuhkajien historiallinen EM-kisapaikka on koko Suomen yhteinen jalkapallojuhla. Onhan se tosi upeaa, että jopa Tasavallan presidentti on halunnut antaa lehteemme mukaan tervehdyksensä niin Huuhkajille kuin kaikille suomalaisen jalkapallon ystäville, kiittää viestintäpäällikkö Taru Nyholm

FINZINEn sisältö on monin paikoin ainutlaatuista. 

- Suomen valmennusryhmässä vastustajien scouttaamisesta vastaava Toni Korkeakunnas on analysoinut Suomen alkulohkon vastustajat. Myös Huuhkajat-lempinimen syntytarina on herättänyt laajasti mielenkiintoa kansainvälisestikin jo ennen kisoja.

- Poikkeuksellinen tarina ansaitsee tulla kerrotuksi yhä uusille kannattajasukupolville. Huuhkajien syntytarina löytyy lehdestä sekä tekstinä että upeana videona silloisen maajoukkueen kapteenin ja nykyisen Palloliiton urheilutoimenjohtaja Hannu Tihisen kertomana. Tunnereaktio on taattu, suosittelen lämpimästi tutustumaan. Laadukkaan sisällön lisäksi lehtemme toteutus on mielestäni visuaalisesti kaunis ja hyvin tyylikäs, Nyholm sanoo. 

Päävalmentaja Markku Kanerva toivottaa omassa puheenvuorossaan kaikille kannattajille nautinnollista EM-lopputurnausta. 

- Me olemme Suomi. Me olemme Huuhkajat. Olemme ylpeästi omien arvojemme takana ja kannamme ylpeinä pelipaitaamme. Oi Suomi on!

FINZINE suomeksi >>

FINZINE in English >>

Ekslusiivista materiaalia Huuhkajien EURO2020-lopputurnauksesta päivittäin tarjolla myös Palloliiton Youtube-kanavalla Huuhkajat-livessä >>