FF Jaro ja MuSa voittoihin

FF Jaro ja Musan Salama nappasivat voitot tiistain Ykkösen otteluissa.

AC Oulu lähti ensimmäiseen otteluunsa Rauno Ojasen palattua päävalmentajaksi, mutta avausvoitto kotikentällä antaa odottaa vielä itseään, kun se tasasi pisteet AC Kajaanin kanssa 2-2 (1-0)-numeroin. Kaikki näytti oululaisten kannalta hyvältä vielä reilun tunnin jälkeen, kun se johti ottelua 2-0. Ykkösen viime kauden maalikuningas Alberto Alvarado Morin rikkoi AC Oulun kuparisen kotikentällä avausjaksolla ja reilun tunnin kohdalla David Ramadingaye lisäsi johtoa. AC Kajaanin Brite Andoh onnistui kuitenkin kaventamaan pari minuuttia Ramadingayen maalin jälkeen. AC Kajaanin ylämäki jyrkkeni entisestään 81. minuutilla, kun Michael Ibiyomi sai punaisen kortin, mutta Lawson Bekui onnistui tekemään kajaanilaisten tasoituksen toisella lisäaikaminuutilla.

FF Jaro haki pisteet Myllykoskelta kaatamalla MYPA:n 5-0 (1-0). Anthony Olusanya avasi maalihanat 10. minuutin kohdalla ja toisen puoliskon alussa Jarir Barraza Flores teki pietarsaarelaisten toisen. Severi Kähkönen lisäsi johtoa toisella puoliajalla ja Barraza Flores sai knallihatun päähänsä iskemällä vielä kaksi maalia.

MuSa otti kolmannen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan Juho Montola neljännellä lisäajalla syntyneellä maalilla TPV:n 1-0.

FF Jaro ja MuSa nousivat voitoillaan AC Oulun ohi jaetulle kolmannelle sijalle. Kaksikko on kahden pisteen päässä perjantaina pelaavasta TPS:sta ja 12 pistettä sarjakärki Hakaa perässä. Ykkösen 11. kierros paketoidaan perjantaina, kun TPS isännöi EIF:iä.