FC Kemi nousi miesten Futsal-Liigan kärkeen voitollaan HIFK:sta

FC Kemi nappasi helpohkot kolme pistettä vieraspelissä HIFK FS:ää vastaan. Meri-Lapin joukkue oli liikkeellä hyvin kapealla rosterilla, mutta se ei näyttänyt juurikaan hidastavan peliä. HIFK:n jatko liigassa ensi kaudella uhkaa jäädä haaveeksi.

HIFK FS – FC Kemi 1–4 (0–2)

FC Kemi siirtyi keskiviikkoillan voitollaan miesten Futsal-Liigan runkosarjan kärkeen. Tällä hetkellä toiseksi viimeisenä oleva HIFK FS sen sijaan on entistä uhanalaisempi säilymään sarjassa.

Ottelun avausmaali syntyi neljännellä minuutilla Enderson Suarezin syötöstä Vesa Liljalle, joka laukoi pallon HIFK:n maalivahti Sampo Kaukosen taakse. Kotijoukkue patisti FC Kemin välillä myös puolustamaan, mutta muutoin vieraat hallitsivat ottelua suvereenisti. Kemi pääsi 0–2-johtoon ajassa 9:21, kun Anttoni Räävi saatteli pallon maaliin Liljan syötöstä.

Toisella puoliajalla HIFK FS esti aluksi sitkeästi vierasjoukkueen maalintekoyritykset, kunnes pelikellon näyttäessä 28:53 Boris Cizmar kasvatti jälleen Kemin johtoa. HIFK otti peliin mukaan lentävän maalivahdin hyvissä ajoin, minkä tuloksena syntyi kotijoukkueen Timo Peltolan kavennus lukemiin 1–3 Slobodan Tomicin selän taakse. Enempää helsinkiläiset eivät kuitenkaan ehtineet kuroa enää kiinni. Pari minuuttia ennen päätössummeria Kaukonen hairahti maaliltaan keskiviivan tuntumaan ja menetti pelivälineen, jolloin Lilja viimeisteli vielä Kemin voiton lukemiin 1–4.