Takaisin
15.5.2020 klo 08.50

Eteläisen alueen kilpailutoiminnan aikatauluja

Jaa:

Ⓒ SPL / Jussi Eskola

Kilpailutoiminnan alustavia aikatauluja Eteläisellä alueella

Eteläisellä alueella sarjat alkavat hieman porrastetusti eri aikoihin. Pääsääntöisesti tuleva kausi on tarkoitus pelata ajalla 8.6.–11.10. Kilpailutoiminta ohjeistaa ikäluokittain tarkemmin asiasta seuroja ja joukkueita. Valtakunnallisesta kilpailutoiminnan käynnistymisestä löydät lisätietoa täältä.

Pelejä on siis mahdollista sopia vastustajien kanssa eri ajankohtiin kuin sille määrätyt runkopäivät. Aikaisintaan omat pelit voi sopia aloitettavaksi ma 8.6. alkaen ja alustavasti viimeiset pelit tulee olla pelattuna su 11.10. mennessä. Kauden ja pelien mahdollinen jatkuminen su 11.10. jälkeen selviää aikanaan, kun nähdään miten terveystilanne ja siihen liittyvät toimenpiteet Suomessa etenevät.

Ottelujärjestelyihin liittyvissä asioissa on luvassa tarkennusta ja ohjeistusta toukokuun aikana. Tärkeää on nyt saada pelit ja erotuomari aseteltua kentille. Mennään askel kerrallaan ja seurataan tilanteen kehittymistä.

Pelit tulee olla aseteltuna sekä mahdolliset siirrot sovittuna oikeille paikoilleen (päivä, kellonaika ja kenttä) kahdessa vaiheessa:
 

  • su 31.5. mennessä tulee olla aseteltuna ja sovittuna pelit ajalla 8.6. -5.7.
  • ke 17.6. mennessä tulee olla aseteltuna sovittuna kauden loput pelit.

Lisätietoa
Risto Rissanen
Eteläisen alueen kilpailupäällikkö