Takaisin
24.1.2020 klo 21.28

Ennakkotietoa UEFAn lippuarvonnasta, EM-kisojen matkajärjestelyistä ja faniohjelmasta

Jaa:

Ⓒ UEFA

UEFA on ilmoittanut julkaisevansa lippuarvonnan tulokset tammikuun loppuun mennessä. Tarkkaa päivää julkaisulle ei ole ilmoitettu, mutta ennakkotietojen mukaan ajoitus osuu ensi viikon loppupuolelle. UEFA lähettää tiedon arvonnan tuloksesta sähköpostitse kaikille arvontaan osallistuneille.

Lippujen varmistuttua kannattajien katse kääntyy matkajärjestelyihin ja ohjelmaan kisakaupungeissa. Tässä artikkelissa on koottuna ennakkotietoja Huuhkajien kannattajille suunnatuista palveluista ja ohjelmasta.

Matkajärjestelyt Huuhkajien otteluihin

Lento- ja majoitushinnat EM-kisojen aikaan ovat nousseet korkeiksi suuren kysynnän myötä. Kööpenhaminaan ja Pietariin odotetaan kymmeniä tuhansia suomalaisia kisavieraita.

Palloliiton kumppani Elämysmatkat on tuottanut laajan valikoiman matka- ja majoituspaketteja kaikkiin kolmeen Huuhkajien alkusarjan otteluun Paketit eivät sisällä lippuja otteluihin.

Matkapakettien hinnat ovat edullisimmillaan 395€/henkilö. Kaikki matkapaketit sisältävät vähintään matkat, majoituksen, tarvittavat kuljetukset kohteessa, suomalaisten matkanjohtajien palvelut sekä pääsyn Huuhkajanpesään ja siellä järjestettäviin konsertteihin ja tilaisuuksiin.

Matkavaihtoehtoja on useita erilaisia:
· Lentomatkapaketit kuudelta eri lähtöpaikkakunnalta alkaen 955€ (2vrk)
· Risteilymatkapaketti Silja Europalla Pietariin alkaen 395€ (2vrk)
· Junamatkapaketti Pietariin alkaen 595€ (2vrk)
· Bussimatkat Pietariin ja Kööpenhaminaan usealta eri lähtöpaikkakunnalta alkaen 430€ (3 tai 8vrk)

Matkavaraukset kannattaa tehdä pian lippuarvonnan tulosten julkaisun jälkeen. Paikkoja eri lähdöille on rajoitetusti. Tiedot matkoista ja varaukset www.elamysmatkat.com.

Kannattajien oma Huuhkajanpesä kokoaa fanit yhteen Kööpenhaminassa ja Pietarissa

Ennätyssuurelle Huuhkajien kannattajajoukolle perustetaan kumpaankin kisakaupunkiin oma kokoontumispaikka, Huuhkajanpesä. Huuhkajanpesästä kannattajat löytävät ruoka- ja juomapisteiden lisäksi kiinnostavaa futisohjelmaa ottelualustuksineen ja asiantuntijavieraineen, viihteellistä ohjelmaa livebändien ja kotimaisten artistien johdolla sekä ennen kaikkea muut huuhkajakannattajat.

Huuhkajanpesän ohjelma keskittyy otteluita edeltäville päiville ja ottelupäiville. Elämysmatkojen matkapaketteihin sisältyy pääsy kaikkiin Huuhkajanpesän tapahtumiin. Omatoimimatkaajille Huuhkajanpesään on erillinen sisäänpääsymaksu. SMJK:n jäsenkortilla saa alennuksen sisäänpääsystä.

Huuhkajanpesän sijainti, ohjelma ja yhteistyökumppanit julkaistaan kevään aikana.