Takaisin
15.4.2019 klo 11.56

EIF pelasi tasan TamU:a vastaan

Jaa:

EIF pelasi harjoitusottelun Tampere Unitedia vastaan ja peli päättyi 2-2 (0-0). EIF:n maalista vastasi Akseli Ollila rankkarista ja Marc Anderson tasoitti. TamU:n molemmat maalit olivat Aleksi Sainion käsialaa.

Daniel Rantanen pelasi hyvin lähes koko 90-minuuttisen EIF:n keskikentällä.

- Meillä oli pallo paljon ja kontrolloimme peliä, mutta ikävä kyllä tarjosimme myös kaksi kunnon virhettä puolustuksessa, Rantanen harmitteli seuran sivuilla.

Vierasjoukkue kiitti paikoista ja käytti ne hyväkseen. Muuten EIF dominoi peliä.

- Huolimatta ilmaisista maaleista, tasoero joukkueiden välillä oli selvä. Sellaista tämä on ja tällaisia tapahtuu jalkapallossa, TamU:n valmentaja Jani Haraholma sanoi.

EIF:n ei tarvitse hävetä esitystään, sillä harjoitusotteluiden tuloksiin ei aina kannata kiinnittää liiaksi huomiota. Pelaamisen suhteen EIF on ottanut isoja harppauksia eteenpäin.

- Alamme löytää toisiamme paremmin. Kahdesta vapaasta maalista huolimatta, puolustuspeli oli vahvaa. Voimme parantaa hyökkäyspeliämme ja etenkin viimeistelyä. Viimeiset syötöt eivät menneet kuten niiden olisi pitänyt, Rantanen mietti.

Viime kaudella Rantanen pelasi HIFK:ssa ja siirtyi täksi kaudeksi EIF:n riveihin. Hän on ollut tyytyväinen siirtoon.

- HIFK:ssa oli hieman vanhempia pelaajia. EIF:llä on nuoria, innokkaita ja hyviä pelaajia, jotka ovat valmiita vastuuseen. Pidän myös seurasta, pelaajista ja valmentajista. Luulen tulevan hyvä kausi.