Takaisin
7.10.2021 klo 20.15

Carljohan Eriksson: "Huuhkajat on paras paikka pudottaa itsensä takaisin maanpinnalle"

Jaa:

Huimassa nollapeliputkessa oleva Carljohan Eriksson kehuu Huuhkajien maalivahtiosaston tasoa.

Huuhkajat pääsee esittämään parastaan lauantain Ukraina-ottelussa lähes 30 000 katsojalle. Allsvenskanin Mjällbyä seurajoukkuetasolla edustava Eriksson sai Ruotsissa esimakua täysistä katsomoista viime kierroksella.

- Nyt oli ensimmäinen kierros täysille katsomoille. Meidänkin peleissä sekä muissa liigan peleissä kiinnostusta oli valtavasti. Taisi olla ensimmäinen kerta Allsvenskanin historiassa, kun Friends Arena myydään loppuun. Myös meidän (MJällby AIF) ottelu oli loppuunmyyty.

Suomalaisvahti on ollut suorastaan uskomattomassa vireessä viime kuukaisina. "Sakun" maali on pysynyt puhtaana 765 minuuttia, eli yli kahdeksan ottelun verran.

- Nollaputki on nyt jatkunut jonkin aikaa, ei sitä hirveästi olla joukkueen kesken mietitty. Tavoite meillä on voittaa jokainen peli.

Myös näytöt maajoukkueessa ovat olleet vakuuttavia. Eriksson debytoi maajoukkuepaidassa syyskuun alussa pelatussa Wales-ottelussa. Torjuttu rangaistuspotku sekä nollapeli Walesia ei kuitenkaan päässyt "nousemaan päähän".

- Huuhkajat on paras paikka pudottaa itsensä takaisin maanpinnalle. Varsinkin pitkän nollapeliputken jälkeen. Minulla on paljon opittavaa vielä Jesseltä (Joronen) sekä Lukakselta (Hradecky). Haluan tottakai tavoitella peliaikaa A-maajoukkueessa. 

Suomen maalivahtitilanne on tällä hetkellä todella kilpailullinen eikä pelaavaan kokoonpanoon murtautuminen ole helppoa.

- Tarkoituksenani ei ole marssia suoraan avaukseen. Peliaika pitää ansaita. Kunnioitan suuresti Jesseä sekä Lukasta. Peesaan heitä ja kannan oman korteni maajoukkueen kekoon.

Hanki lippusi Ukraina-otteluun >>