Takaisin
3.11.2017 klo 22.20

Captain's Ball - Vuoden pelaajat

Jaa:

Ⓒ SPL / Jussi Eskola

Captain's Ball -gaalan viimeinen osio alkoi kauden parhaiden pelaajien palkitsemisella.

Vuoden pelaajat, Naisten Liiga ja Veikkausliiga (JPY) - Anna Auvinen, FC Honka ja Filip Valencic, HJK
Naisten Liigan ja Veikkausliigan vuoden pelaajat valitaan tulokkaan tavoin JPY:n äänestyksen perusteella eli valinnat suorittavat liigapelaajat itse.

Vuoden U21-pelaaja - Kaan Kairinen, Skive IK
Vuoden U21-pekaaja on keskikentän pelillinen johtaja. Menettää palloja erittäin harvoin. Tekee pallon kanssa pelitilanteen mukaisia järkeviä valintoja, rytmittäen koko joukkueen peliä. Luo maalipaikkoja tehokkailla viimeisillä syötöillä. Erittäin hyvä vasen jalka, jolla antaa erinomaisia erikoistilanteita ja laukoo maaleja.

Vuoden naispelaaja – Natalia Kuikka, Florida State University
Vuoden naispelaaja on pelannut vuoden aikana kansainvälisellä huipputasolla jokaisen pelaamansa maaottelun. Hän on ollut erittäin suuressa roolissa myös joukkueessaan USA:ssa ja pelannut hyvällä tasolla läpi kauden ja nauttii suurta arvostusta tekemisellään. Hän on harvinaisen monipuolinen pelaaja, jota on peluutettu sekä seurassa että maajoukkueessa useammassa roolissa ja on pystynyt jokaisessa roolissa merkittävästi auttamaan joukkuettaan omalla panoksellaan.

Viime vuonna siirryttiin miesten vuoden pelaajan osalta uuteen aikaan eli ns. eurooppalaiseen rytmiin kun vuoden pelaaja palkittiin kesäkuussa ensimmäistä kertaa järjestetyssä Respect Ballissa. Vuoden miespelaajaksi valittiin kesällä Lukas Hradecky.