Takaisin
13.11.2018 klo 20.25

Arajuuri upean ottelun alla: ”Olemme tehneet töitä joukkueena”

Jaa:

Katso video

Paulus Arajuuri on pelannut upeat Nations Leaguen lohkovaiheen ottelut. Puolustuksen tukipilari lienee varteenotettava vaihtoehto, kun Markku Kanerva valitsee kapteenia torstain Kreikka-otteluun.

Suomi kohtaa Kreikan torstaina Ateenassa. Suotuisa tulos varmistaisi Huuhkajien lohkovoiton.

 

- Pitää olla ylpeä, että olemme pelanneet itsemme näin hienoon tilanteeseen. Vielä on kaksi peliä jäljellä ja tavoite on lohkovoitto. Tätä yhtä peliä ei siis tarvitse maalata aivan niin isoksi, Paulus Arajuuri toteaa Huu-tv:n haastattelussa. 

 

- Lähdemme samalla fiiliksellä ja asenteella (kuin aina). Laitamme itsemme likoon. Näemme tämän positiivisena, nämä on hienoja pelejä pelata. Lohkon loppuvaihe, olemme kärjessä ja meillä on paljon pelattavaa. Ei auta kuin nauttia!

 

Suomi on voittanut lohkovaiheen neljä otteluaan maalierolla 5-0. Joukkue on pitänyt maalinsa puhtaana viisi ottelua peräkkäin. Mikä puolustuksesta on tehnyt niin pitävän?

 

- Kokonaisuus. Muoto ja nöyryys, joka on varmaan suurin sana. Olemme tehneet töitä joukkueena, kaikki 11. He ketkä ovat tulleet vaihdosta sisään, ovat noudattaneet taktiikkaa ja pelisysteemiä. Itseluottamus, kun on tullut tuloksia. Siitä on aina helpompi lähteä rakentamaan eteenpäin, ”Paukku” listaa. 

 

- Se on varmasti monen asian summa, mutta puolustus on joukkuepelaamista. Se on mahdollistanut sen.

 

Kapteeni Tim Sparvin ollessa sivussa loukkaantumisen vuoksi, täytyy Kanervan valita mies kantamaan kapteenin nauhaa. Mitä Arajuuri sanoisi tästä kunnianosoituksesta?

 

Katso Huu-tv:n haastattelu artikkelikuvan kautta.

 

Nations League -ottelu Kreikka-Suomi OACA Spyros Louisilla Ateenassa alkaa torstaina kello 21.45. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Viafree-kanavalla, jossa lähetys alkaa studio-osuudella kello 21.00. Ottelua pääsee seuraamaan myös Sports Bar Casinolla Helsingissä, jossa alustus otteluun alkaa kello 20.45.