Anna Auvinen juhli Italian suomalaiskohtaamisen voittoa

Italian Serie A:ssa nähtiin Anna Auvinen ja Nora Heroum vastakkain. Tuija Hyyrysen Juventus jatkoi sitä vastoin puhtaalla pelillä.

Auvisen Sampdoria otti 2-1 (1-0) Heroumin Laziosta molempien suomalaisten kirjauttaessaan ottelussa täydet minuutit. Sampdoria vankisti asemiaan sarjan keskikastissa kuudentena. Lazio on sen sijaan putoajan paikalla 11 keräten vain kolme pistettä.

Juventus sen sijaan jatkaa puhtaalla pelillä voittaessaan Pomiglianon 5-0 (2-0). Hyyrynen oli avauskokoonpanossa pelaten 65 minuuttia.

Espanjassa Sanni Franssin ja Real Sociedadin sekä Barcelonan välinen kärkiottelu jouduttiin siirtämään, mutta Iina Salmen Valencia pääsi pelaamaan. Salmi tuli vaihdosta kentälle 69. minuutilla, mutta Sevilla oli vahvempi voittaen 3-1 (1-0).

Sarjaporrasta alempana Paula Myllyoja piti maalinsa taas koskemattomana, kun Espanyol voitti Seagullin selvästi 3-0 (1-0). Neljän ottelun voittoputkessa oleva Espanyol on noussut sarjassa kolmanneksi kolmen pisteen päähän kärkisijasta.

Englannin Superliigassa Emma Koiviston Brighton & Hove Albionin vaikea vaihe sai jatkoa joukkueen hävittyä sarjajumbo Leicesterille 0-1 (0-0). Tappio oli Brightonille Superliigassa neljäs peräkkäinen. Cupin ottelut mukaan lukien Brightonin on hävinnyt kuusi edellisotteluaan tekemättä niissä maaliakaan. Brighton on sarjassa kuudentena.

Tinja-Riikka Korpela oli Tottenhamin penkillä eikä viime viikolla sopimuksen joukkueen kanssa tehnyt Eveliina Summanen ollut vielä kokoonpanossa, kun Tottenham pelasi 1-1 (0-0) West Hamia vastaan. Tottenham on sarjassa neljäntenä.