Åland United sai maalihanat auki - myös JyPK ja KuPS voittoihin

Naisten Liigan kierros päätettiin lauantaina neljän ottelun voimin. Voittoihin ylsivät JyPK, Åland United ja KuPS.

JyPK otti kotonaan makoisan 2-0 (0-0)-voiton TiPS:sta. Henna Honkanen viimeisteli kotijoukkueen molemmat osumat toisella puoliajalla. Åland United katkaisi sekä maalittomien että voitottomien pelien putkensa voittamalla IK Myranin 4-0 (1-0). Bri Campos vei vieraat johtoon ensimmäisen puoliajan lopulla ja viimeisellä kymmenminuuttisella Signy Aarna, Monica Hagström ja Sara Nordin kaunistelivat lukemia.

KuPS ratkaisi ottelun ONS:aa vastaan jo ensimmäisen 20-minuuttisen aikana. Aino Kröger osui heti avausminuutilla ja Anni-Maija Kauppila teki toisen 19. minuutin kohdalla. TPS ja FC Honka tasasivat pisteet 1-1 (0-1)-lukemin. Aino Vuorinen vei espoolaiset johtoon, mutta Emelia Ukkonen tasoitti tunnin kohdalla.

HJK johtaa sarjaa seitsemän pisteen erolla Honkaan. TiPS on espoolaisia neljä pistettä jäljessä.