Takaisin
14.2.2020 klo 12.11

AC Kajaanin Lumijärvi tuntee VPS:n tyylin

Jaa:

Tulevana lauantaina AC Kajaani saa vastaansa Veikkausliigasta viime kaudella pudonneen Vaasan Palloseuran, joka on aloittanut Suomen Cupin häviöllä, voitolla ja tasapelillä.

AC Kajaani voitti viime viikon Suomen Cup koitoksessa SJK Akatemian Kajaanin pallohallissa lukemin 1-0. Voiton takuumiehinä olivat nollapelin pelannut Severi Ikäheimo ja voittomaalin tehnyt Hussein Mohamed. AC hallitsi ottelua, mutta ei saanut tekopaikoista sisään, kunnes Mohamedia rikottiin boksin sisällä, josta seurasi rankkari, jonka laituri sijoitti tarkasti oikeaan alakulmaan.

VPS puolestaan pelasi Oulussa AC Oulun vieraina tasan 2-2. Maalintekijänä Vaasalaismiehistöstä oli Steven Morrissey.

David Popa on edelleen loukkaantuneena ja Pitkäsen Mikon ja Sharp Räsäsen pelikunto vielä epävarmaa, kommentoi AC Kajaanin päävalmentaja Mika Lumijärvi seuran sivuilla.

– VPS on viimevuotinen Veikkausliigaseura, jolta löytyy hyviä kokeneita pelaajia esim. Strandvall, Alanko ja Morrissey joka viime pelissä tekikin pari maalia. Vaasalaisten riveistähän myös löytyy entisiä AC Kajaanin pelaajia, kuten Samuel Mahlamäki, Miika Niemi ja Arttu Nuutinen. Mielenkiintoinen ottelu tulossa, pelityyliltä VPS on erilainen, kuin SJK Akatemia. Suoraviivaista peliä ja käyttävät Morrisseyn nopeutta hyväksi.

Lähde: AC Kajaanin kotisivut