Takaisin
22.7.2018 klo 22.08

Abukar Mohamed myönsi Portugalin paremmuuden: "Kovin joukkue lohkosta"

Jaa:

Suomen alle 19-vuotiaiden poikien maajoukkueen keskikenttäpelaaja Abukar Mohamed totesi, etteivät tulokset kerro kaikkea Suomen taipaleesta EM-kotikisoissa.

Suomi koki EM-kotikisoissa tappiot Italialle, Norjalle ja viimeisimpänä Portugalille, joka löylytti Minihuuhkajia 3-0-lukemin sunnuntaina Vaasassa.

Isossa roolissa Suomen joukkueessa pelannut keskikenttämies Abukar Mohamed piti Portugalin voittoa täysin ansaittuna.

- Portugali oli siinä alussa vähän niskan päällä. Pääsimme kyllä peliin mukaan, mutta emme vaan saaneet tänään yhtään tilanteita. Se oli ainoa huono juttu. Tsemppasimme, mutta se ei vaan riittänyt lopussa, Mohamed arvioi.

EM-turnaus jätti Suomen pistesaldon nollille lohko A:ssa. Se ei kuitenkaan Mohamedin mielestä kerro koko totuutta joukkueen turnauksesta ja esityksistä.

- Olen todella ylpeä jätkistä. Tulokset eivät ihan näytä kaikkea. Varsinkin kahdessa ensimmäisessä pelissä pelasimme niin hyvin, että oltaisiin ansaittu voitot. Mutta futis on tällaista, ei aina saa mitä haluaa ja pitää olla onneakin mukana. Meillä sitä ei ollut melkein yhtään. Pitää vaan jatkaa eteenpäin.

Italialaisessa Laziossa pelaava Mohamed oli surullinen siitä, että joukkue pelasi nykyisellä kokoonpanolla todennäköisesti viimeistä kertaa yhdessä. Hän uskoo tapaavansa monet joukkuetoverinsa tulevaisuudessa vanhemmissa maajoukkueissa, jos kaikki tekevät parhaansa urallaan.

Kovaotteinen raataja myönsi, että jaloissa painaa. Suomi on pelannut seitsemään päivään kolme peliä, ja Mohamed on tahkonnut isoja minuutteja. 

- Mutta kaikille se on sama, ei vain meillä, Mohamed muistutti.

Lohko A:n voitti Italia. Portugali tuli toiseksi, kolmanneksi Norja.

Mohamed heitti oman arvionsa lohkon parhaasta joukkueesta.

- Sanoisin Portugali. Muutkin olivat kovia, mutta Portugalilla oli ihan hyvä joukkue ja taitavia pelaajia. He olivat kovin joukkue lohkostamme.