Turnausinfo ja ilmoittautuminen

Perinteinen Itsenäisyyspäiväturnaus järjestetään 6.12.2018 Myyrmäen jalkapallohallissa  >> (Raappavuorentie 10), alustana on kumirouhetekonurmi. Turnauksessa noudatetaan omia erillismääräyksiä sekä sovellettuja futsalsääntöjä, lue lisää >>

Osallistuminen
Turnaukseen voivat osallistua kaikki SPL:n jäsenseurojen joukkueet sekä aikuisten sarjoissa myös kaveriporukat. Kaveriporukoilla ei tarvitse olla SPL:n pelipassia. Huom! Pelaajia EI ole vakuutettu järjestäjän toimesta! Osallistumismaksu on 150,-. Maksu laskutetaan aina seuran kautta noin 2 viikkoa ennen turnausta. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään joukkueen arviota omasta tasosta. Taso toimii aputyökaluna lohkojakojen teossa mutta tasoja voidaan yhdistää riippuen ilmoittautumisista. 

Ilmoittautuminen
Seurajoukkueiden ilmoittautuminen tehdään Taso- järjestelmän kautta >>

Peruutusehdot
Joukkueen peruessa osallistumisensa otteluohjelmien julkaisun jälkeen ei osallistumismaksua palauteta. Maksu tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä, muussa tapauksessa joukkueen ilmoittautumista ei hyväksytä. 

Ikäluokat
Järjestettävät sarjat ovat  pojat/tytöt P/T11 (2008), P/T10 (2009) ja P/T9 (2010).
Huomaa että ikäluokissa noudatetaan vuoden 2019 ikärajoja!

Pelitapa
Jokaiseen sarjaan otetaan 6 joukkuetta. Sajoissa järjestys määräytyy SPL:n sääntöjen mukaisesti; tasapisteissä ratkaisevat joukkueiden keskinäinen/keskinäiset ottelut. Mikäli johonkin sarjaan ei ilmoittaudu täyttää joukkuemäärää, voidaan toisiin ikäluokkiin ottaa lisää joukkueita  ja pelitapaa muuttaa.

Otteluohjelma
Otteluohjelma julkaistaan noin 1 -2 viikkoa ennen turnausta. 

Erillismääräykset
Turnauksella on omat erillismääräykset, lue lisää. 

Edustus- ja pelioikeus
Turnauksessa pelaajalla on pelioikeus yhdessä joukkueessa ikäluokkaa kohden. Nais- tai tyttöpelaaja voi osallistua miesten/poikien sarjaan, pelaajan sarjatasolla ei ole rajoitusta. Miehet/pojat eivät voi osallistua naisten/tyttöjen sarjoihin. 

Kenttä ja pelaajamäärä
Kentän koko on n. 19*38 metriä, pelialustana tekonurmi. Kentällä 1 + 4 pelaajaa. Pelaajien kokonaismäärää turnauksessa ei ole rajoitettu.

Pelaajaluettelo
Pelaajaluettelo lisätään TASO-järjestelmässä viimeistään turnausta edeltävä arkipäivänä, käyttöohje täältä >>.

Palkinnot
Jokaisen sarjan kolme parasta joukkuetta palkitaan mitalein, 12 kpl/joukkue. 

Jury
Kolmen hengen juryyn kuuluu järjestäjän edustaja, yksi erotuomari sekä arvottuna osallistuvien joukkueiden edustaja. Jury kokoontuu tarvittaessa.

Lisätietoja
Lisätietoja varten lähetä sähköpostia >> tai soita Ulla Kaasinen, 040 507 3211.