Keeper Camp syksy 9.-10.9.2018 Kisakallio

Maalivahti -leiri Kisakalliossa / Målvakslägern i Kisakallio

MAALIVAHTI -leiri  Kisakalliossa

Suomen Palloliiton Uudenmaan piiri järjestää MAALIVAHTI -leirin tytöille ja pojille 9.-10.9.2018 (SU-MA) Kisakallion Urheiluopistolla. Leiri alkaa sunnuntaina n. klo 12.00 ja päättyy Maanantaina n. klo 16.00.

Leiri järjestetään kaksikielisenä (suomi/ruotsi)!

Leiri on tarkoitettu ensisijaisesti 2003-2010-syntyneille tytöille ja pojille. Ohjaajina toimivat Uudenmaan piirin maalivahtikouluttajat ja -valmentajat. Ohjaajia on paikalla vähintään 1/10 osallistujaa kohden.

Kisakallion Urheiluopisto tarjoaa erinomaiset puitteet MAALIVAHTI -leirille. Huonejaot tehdään paikan päällä kaveritoiveiden mukaan.

Ilmoittautuminen tästä linkistä >>

Leirimaksu: 145 €

Sisältäen:
- Ohjauksen ja opetuksen
- Majoituksen ja ruokailut
- PUMA -varustepaketin, johon voit valita seuraavista kaksi eri varustetta:

Pallo / 2 pr pelisukkia / T-paita / MV -hanskat TAI PUMA -peliasun

Osallistujalla täytyy olla voimassa oleva lisenssivakuutus tai Palloliiton hyväksymä oma tapaturmavakuutus!

HUOM! Ilmoittautumisessa tarvittavat tiedot: nimi, seura, syntymäaika, osoite sekä huoltajan nimi sekä puhelinnumero.

Tervetuloa!

-------------------

Målvaktsläger i Kisakallio

Nylands distrikt av Finlands Bollförbund anordnar ett målvaktsläger för flickor och pojkar (sön 9.9  – mån 10.9) på Kisakallio Idrottsinstitut. Lägret börjar söndagen kl. 12.00 och avslutar på måndagen kl. 16.00.

Lägret är tvåspråkigt (finska−svenska)!

Lägret riktar sig främst till 2003−2010 födda flickor och pojkar. Ledarna på lägret är Nylands distrikts målvaktsinstruktörer och -tränare. På lägret finns minst en ledare per tio deltagare.

Kisakallio Idrottsinstitut erbjuder en enastående miljö för målvaktslägret. Rumsindelningen görs på plats enligt deltagarnas önskemål om rumskompis.

inskrivning på den här länken >>

Lägeravgift: 145€

I avgiften ingår:

− instruktion och undervisning
− kost och logi
− Puma-paket med fotbollsutrustning som innehåller två av följande enligt eget val:
boll / två par spelstrumpor / t-tröja / målvaktshandskar ELLER PUMA -speldräkt

Alla deltagare ska ha en ikraftvarande licensförsäkring eller ett eget av Bollförbundet godkänt försäkringsskydd för olycksfall.

OBS! Uppgifterna som behövs i anmälningen: namn, förening, födelsedatum, adress, förälderns namn samt telefonnummer.

Välkommen!!