Futsal C-taso

Antaa valmiudet futsalpelaajien ja -joukkueiden valmentamiseen ja johtamiseen. Lajisisällöllisesti kurssi painottuu futsalpelaajien henkilökohtaisten teknisten ja taktisten taitojen sekä 2-3 pelaajan yhteistyötaitojen kehittämiseen. Lisäksi kurssilla perehdytään futsaljoukkueen hyökkäys- ja puolustuspelaamisen, mukaan lukien erikoistilannepelaamisen, perusteisiin. Kurssilaiselta edellytetään etätehtävien ja valmennusosaamista arvioivan näyttökokeen suorittamista kurssin läpäisemiseksi. Kurssin hyväksytty suorittaminen antaa myös valmiudet hakeutua SPL:n valtakunnallisesti järjestämään UEFA Futsal B -valmentajakoulutukseen.

Kurssille voidaan ottaa enintään 20 henkilöä ja sen minimiosallistujamäärä on 10 henkilöä. Kurssille valittavien riittävien esitietojen varmistamiseksi valmentajalla tulee olla D-tason valmentajakoulutus suoritettuna. Jos kurssi on kesken, tai juuri alkamassa, niin seurasta kannattaa olla yhteydessä piirin nuorisopäällikköön. Mikäli hakijoita on enemmän kuin 20, kurssille hyväksyttävät henkilöt valitsee piiri.

Talvi 2017-18

la-su 4.-5.11.2017
ma 11.12.2017
ke 17.1.2018
Lisäksi on yksi tutorointi ja loppunäyttö valmentajan omassa ympäristössä.

Kurssin hinta

Tutoroinneista (2 kpl) laskutetaan 100 euroa per kerta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu 22.10. mennessä täältä >> .

Tutor-koulutus

Jos seura haluaa kouluttaa itselleen tutorin, ole yhteydessä nuorisopäällikkö Mikko Tuloseen. Jos seuralla on oma tutor, kurssi on ilmainen.
Tutorin tulee olla vähintään Futsal C -kurssin käynyt ja hänellä tulee olla riittävät taidot kouluttajana toimimisesta.


Kurssilaiset 2017 ja malliryhmä FC Nokia T18