Ilmoittautuminen Kuntoliigaan 2019

Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 31.3.

Kuntoliigan osallistumismaksu on 470 €. Maksu sisältää kenttä- ja erotuomarimaksut, harrastepassin 20 pelaajalle/joukkue sekä pallon. Vasta ilmoittautumismaksun maksaminen vahvistaa joukkueen osallistumisen sarjaan. Ilmoittautuneille lähetetään alkuinfo ennen sarjan alkua.

Mikäli joukkue peruu osallistumisensa sarjaan ennen lohkojaon tekemistä, luopumismaksu on sama kuin sarjamaksu. Lohkojaon tekemisen jälkeen luopumismaksu on kolminkertaisen sarjamaksun suuruinen. Ottelun luovutusmaksu on 200 €. Joukkue suljetaan sarjasta kahden luovutuksen jälkeen.

Osallistumismaksu maksetaan piirin tilille IBAN FI27 5710 0420 0802 93. Mainitse viestikentässä joukkueesi nimi. Osallistumismaksun voi maksaa myös Virike- , Tyky- tai Smartum-seteleillä. Ota yhteys piiritoimistoon, jos haluat käyttää maksuvälineinä em. seteleitä.

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevalla lomakkeella.

Ilmoittautuneet joukkueet

Ohje:

1. Täytä lomakkeen kaikki kohdat.
2. Lähetä lomake.
3. Saat vahvistusviestin s-postiisi. 
4. HUOM! Osallistuminen on varmistunut vasta, kun osallistumismaksu on maksettu. Maksu on maksettava viimeistään 31.3., jotta joukkue pääsee mukaan sarjaan.

Lisätiedot: harraste- ja kilpailupäällikkö Mari Jäppilä, mari.jappila(a)palloliitto.fi, p. 040 5829 369

Lähettämällä tämän lomakkeen ilmoitan tutustuneeni Länsi-Suomen piirin verkkolomakkeiden tietosuojaselosteeseen osoitteessa https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/piirit/lansi-suomi/tietosuojaseloste-lansi-suomi ja hyväksyn kirjaamieni tietojen selosteen mukaisen tallentamisen ja käsittelyn.