Sarjatarjotin

KILPAILUTOIMINNAN PERUSSUUNNITELMAT 2018

Alustavat perussuunnitelmat on tarkoitettu helpottamaan seurojen ja joukkueiden pelikauden 2018 suunnittelemista. Esitykset ja pelaamisaikataulut eivät ole sitovia eivätkä lopullisia. Piirin kilpailutoimi päättää lopullisista sarjajärjestelmistä ja lohkojaoista kun ilmoittautuneet joukkueet ovat selvillä.

Ilmoittautumis- ja osanotonvahvistusaikataulut

Alueellinen P12 Etelä-Länsiliiga/Aluesarja piirikarsinta 30.9.2017
Piiri Piirin aikuisten sarjojen ilmoitus jos ei ota nousupaikkaa 3.11.2017
Alueellinen P17 Kakkonen 16.11.2017
Valtakunnallinen P20-, P17- ja T18 – SM-karsintasarjat 19.11.2017
Valtakunnallinen Miehet Ykkönen ja Kakkonen, Naiset Liiga 26.11.2017
Valtakunnallinen P20-, P17- ja T18 Ykkönen, Naiset Ykkönen ja Kakkonen 30.11.2017
Piiri Miehet Kolmonen 30.11.2017
Alueellinen P20 Kakkonen 30.11.2017
Alueellinen P15, P14, P13, T15, T14, T13 Helsinki/Uusimaa/Kaakko aluesarjat. marraskuu 2017
Piiri Miehet Nelonen ja Vitonen (Vitonen itä 31.1.) 31.12.2017
Valtakunnallinen Miehet Regions Cup 31.1.2018
Piiri Miehet Kutonen, Vitonen Itä, Naiset Kolmonen, Naiset 7v7, JKKI, 12-vuotiaiden ja vanhempien piirisarjat 31.1.2018
Piiri 11-vuotiaiden ja nuorempien piirisarjat 28.2.2018
Piiri Piirin organisoimat kortteli- ja harrastesarjat 31.3.2018
Piiri Syyskierrokselle uutena joukkueena ilmoittautuminen  tai sarjasta poisjäänti (sarjat joissa tämä on mahdollista), ja tasolohkon vaihtoilmoitus 11v ja nuoremmat (Etelän aluesarjassa poisjäänti ilmoitettava 31.5. mennessä) 15.6.2018 (31.5.)
Piiri P12 Etelä-Länsiliiga/Aluesarja piirikarsinta kaudelle 2019 15.9.2018

Alustavat aikataulut piirisarjojen pelaamiselle

Lopullisesti aikataulut määrittyvät joukkuemäärien ja sarjajärjestelmien perusteella ja aloitus- sekä päättymisajankohdat voivat sarja ja lohkokohtaisesti olla kaksikin viikkoa alla olevasta taulukosta poikkeavia.

sarjat kevätkierros vkot syyskierros vkot
Miehet Kolmonen 17 - 27 29 - 39
Miehet Nelonen 17 - 27 29 - 38
Miehet Vitonen, Miehet Kutonen, Naiset Kolmonen 17 - 28 29 - 38
JKKI ja Naiset 7v7 18 - 28 30 - 38
Nuorten ja lasten sarjat 16* - 26** 30 - 40

* Nuorten sarjat voivat alkaa jo huhtikuun alussa viikolla 14, mikäli se on sarjan joukkuemäärän ja sarjajärjestelmän vuoksi tarpeellista
** Kaikki ne nuorten sarjat, joista selviää joukkue aluesarjakarsintaan päättyvät kevätkierroksen osalta viikolla 24, koska aluesarjakarsinta pelataan viikolla 26. Yksittäisiä otteluita/tapahtumia sarjoissa, joissa ei ole nousuja ja putoamisia voidaan pelata vielä viikolla 27.

Ilmoittautumiset tehdään TASO järjestelmässä. Ilmoittautuneiden lista päivittyy Palloliiton sivuille reaaliajassa, josta joukkueet velvollisia tarkistamaan ilmoittautumisensa perille tulon.
 
Piirin kilpailutoimi päättää jälki-ilmoittautuneen joukkueen mukaan ottamisesta sarjaan, jälki-ilmoittautuminen aiheuttaa aina kaksinkertaiseen osallistumismaksuun.
Mikäli joukkue peruu osallistumisensa alustavien lohkojakojen ja sarjajärjestelmien valmistumisen jälkeen, laskutetaan siltä silti osallistumismaksu.
Mikäli joukkue luovuttaa alustavien otteluohjelmien julkaisun jälkeen, joutuu se maksamaan myös luovutusmaksun ja erikseen määrätyissä sarjoissa luovutuksesta voi seurata myös seuran joukkueille tai ko. ikäluokalle osallistumiskielto määräajaksi.
• Ilmoitus joukkueen poisjäännistä syyskierrokselta on tehtävä piiri- ja itäisiä aluesarjoja koskien 15.6. mennessä. Tämä on mahdollista sarjoissa, joissa kevät- ja syyskierros pelataan erillisinä kilpailuina. Etelän aluesarjoissa ilmoitus on tehtävä 31.5. mennessä. Etelä-Länsi -liigasta ei sallita luopumisia kevät- ja syyskierrosten välissä.
 
 
Sarjat
 
KOLMONEN 
Edustus IPS
Edustus STPS
FC Peltirumpu
HaPK
Kultsu FC
Lappee JK 
PeKa
Ri-Pa
SavU
Sudet
Union Plaani
Virky
 
12 joukkueen kaksinkertainen sarja
Voittaja nousee Kakkoseen kaudeksi 2019.
Putoajien määrä päätetään keväällä kun kaikkien sarjojen joukkuemäärät ovat tiedossa.
 
NELONEN
FC Atomit 
FC LaPa
KoPa
KPonsi
KuP
Liry
PeKa/KyPa
OViesti
SiU
Sudet/2
 
10 joukkueen kaksinkertainen sarja

Nousijoiden ja putoajien määrä päätetään keväällä kun kaikkien sarjojen joukkuemäärät ovat tiedossa.

VITONEN

Vitonen Itä (7 j.) Vitonen Länsi (9 j.)
FC Potkupallo HaPK/2
JiiKoo HaTP
Lappee JK/2 FC Peltirumpu/2
LuPo Kajastus
MoNsa KAJO
Ri-Pa/2 Kiri
RPS Lions PeKa/2
  Purha
  VoPpK
 
Itälohkossa seitsemän (7.j) joukkueen ja Länsilohkossa yhdeksän (9.) joukkueen kaksinkertainen sarja.
Nousijoiden ja putoajien määrä päätetään keväällä kun kaikkien sarjojen joukkuemäärät ovat tiedossa.
 
KUTONEN
Alueellisissa Pohjois- ja Etelälohkoissa ilmoittauttumisten  mukaan.
Vitosen Itälohkon alueella ei pelata Kutosta, vaan kaikki joukkueet pelaavat Vitosta. Uudet joukkueet voivat ilmoittautua Vitosen Itälohkoon viimeistään 31.1.
Sarjajärjestelmät ja nousijoiden määrä päätetään keväällä kun kaikkien sarjojen joukkuemäärät ovat tiedossa.
 
JKKI35 (1983)
Maantieteellisesti jaetuissa lohkoissa ilmoittautumisten mukaan.
 
Muissa JKKI ikäluokissa ei lähtökohtaisesti järjestetä sarjatoimintaa, mutta mikäli kysyntää ja järjestäjiä löytyy niin voidaan järjestää sarjoja tai yksittäisiä piirinmestaruusturnauksia.
 
P20 (1998-2000) Kakkonen/Ykkösen karsinta
Kahdella joukkueella on paikka Helsinki-Uusimaa aluesarjaan keväällä.
Mikäli ilmoittautuneita Kakkoseen tulee enemmän kuin kaksi, pelataan joko oma sarja josta pääsee karsimaan Ykkösen paikasta Helsinki-Uusimaa joukkueen kanssa sekä keväällä että syksyllä tai karsitaan joulu-tammikuussa paikoista Helsinki/Uusimaa Kakkoseen.
Karsinnasta kahden joukkueen ulkopuolelle jäävät ja muut halukkaat voivat osallistua Itä- ja Keski-Suomen piirien kanssa pelattavaan Kakkoseen.
 
P17 KAKKONEN (2001-02) 10 J. ITÄINEN ALUE (Itä-/Keski-/Kaakkois-Suomi)
FC LaPa
JIPPO-j Akatemia
JJK/2
KuPS/2
LAUTP
MiKi
PeKa/2
PEPO/IPS/YJ
TEAM LKP
ToU
 
Pelataan keväällä kymmenen (10) joukkueen sarjana sekä syksyllä että keväällä. Sekä kevät- että syyskierroksen kaksi parasta joukkuetta nousevat B-poikien Ykköseen.
Putoajien lopullinen määrä päätetään molemmilla kierroksilla myöhemmin, koska siihen vaikuttavat Ykkösen putoajat ja Kakkoseen nousijat.
Mikäli sarjan joukkuemäärä jää luopumisten tms. syiden vuoksi alle kymmenen joukkueen, päättävät piirit yhdessä tapauskohtaisesti täydennysmenettelyn aloittamisesta.
 
P17 KOLMONEN (2001-02)
Pelataan ilmoittautumisten perusteella.
Sekä kevät- että syyskierroksen jälkeen lohkon kaksi parasta nousuhalukkuuden ilmoittanutta ja siihen oikeutettua joukkuetta pääsee Kakkosen karsintaan Itä- ja Keski-Suomen lohkosta tulevia joukkueita vastaan. Karsinnan ottelupareissa lohkovoittajat kohtaavat kotikentällä toisen lohkon kakkoset yksittäisessä karsintaottelussa.
 
P15 (2003) ITÄINEN ALUE (Itä-/Keski-/Kaakkois-Suomi)
Sarjajärjestelmä riippuu ilmoittautuneiden määrästä ja syksyn osalta myös mahdollisista alueellista sarjoista liigasta tulevista joukkueista.
Pidemmän välimatkan otteluita pelataan turnausmuotoisina 2 ottelua/joukkue/tapahtuma.
Sarjan kevään paras Kaakkois-Suomen piirin joukkue selviää karsintaan syksyn aluesarjapaikasta aluesarjan 10. sijoittunutta vastaan. Karsinta pelataan kaksiosaisena ja pelipäivät ovat 27.6. ja 30.6. - 1.7. Karsija voidaan määrittää myös Kaakkois-Suomen oman piirisarjan perusteella. Päätös tehdään kun sarjoihin osallistuvat joukkueet ja heidän nousuhalukkuutensa ovat tiedossa.
 
P15 (2003)
Pelataan yhdessä tai kahdessa tasolohkossa ilmoittautumisten perusteella. Joukkue itse ilmoittautuu haluamaansa tasolohkoon, piirillä on kuitenkin oikeus siirtää joukkueita tasolohkosta toiseen.
Piirisarjan ykköslohkon kevään voittaja selviää aluesarjakarsintaan aluesarjan 10. sijoittunutta vastaan. Karsinta pelataan kaksiosaisena ja pelipäivät ovat 27.6. ja 30.6. - 1.7.. Karsija voidaan määrittää myös Itäisen aluesarjan perusteella. Päätös tehdään kun sarjoihin osallistuvat joukkueet ja heidän nousuhalukkuutensa ovat tiedossa.
Tarkemmat sarjajärjestelmät ja lohkojen joukkuemäärät päätetään kun ilmoittautuneiden määrä on selvillä.
 
P15 (2003) – 8v8
8v8 pelimuodolla turnausmuotoisina - 2 ottelua/joukkue/tapahtuma
 
P14 (2004)
Pelataan yhdessä tai kahdessa tasolohkossa ilmoittautumisten perusteella. Joukkue itse ilmoittautuu haluamaansa tasolohkoon, piirillä on kuitenkin oikeus siirtää joukkueita tasolohkosta toiseen.
Piirisarjan ykköslohkon kevään voittaja selviää karsintaan syksyn aluesarjapaikasta aluesarjan 10. sijoittunutta vastaan. Karsinta pelataan kaksiosaisena ja pelipäivät ovat 27.6. ja 30.6. - 1.7.
Piirisarjan ykköslohkon syksyn voittaja selviää karsintaan kevään 2019 P15 sarjan aluesarjapaikasta. Karsintavastustaja määrittyy aluesarjasta Etelä-Länsiliigan ja aluesarjan lopullisten sarjataulukoiden perusteella. Karsinta pelataan kaksiosaisena sarjojen päättymisen jälkeen 15.11. mennessä.
Tarkemmat sarjajärjestelmät ja lohkojen joukkuemäärät päätetään kun ilmoittautuneiden määrä on selvillä. Syksyn sarjajärjestelmiin voi vaikuttaa myös mahdolliset aluesarjasta pudonneet.
 
P13 (2005)
Pelataan kahdessa tai useammassa tasolohkossa ilmoittautumisten perusteella. Joukkue itse ilmoittautuu haluamaansa tasolohkoon, piirillä on kuitenkin oikeus siirtää joukkueita tasolohkosta toiseen.
Kaikki lohkot pelataan 8v8 pelimuodolla.
Keväällä kakkonen ja alemmat lohkot pelataan pääosin turnausmuotoisina peliajalla 2x25
Kevään ykkönen ja syksyn ykkönen ja kakkonen pelataan yksittäisinä otteluina peliajalla 2x35.
Piirisarjan ykköslohkon kevään voittaja selviää karsintaan syksyn aluesarjapaikasta aluesarjan 10. sijoittunutta vastaan. Karsinta pelataan kaksiosaisena ja pelipäivät ovat 27.6. ja 30.6. - 1.7.
Piirisarjan ykköslohkon syksyn voittaja selviää karsintaan kevään 2019 P14 sarjan aluesarjapaikasta. Karsintavastustaja määrittyy aluesarjasta Etelä-Länsiliigan ja aluesarjan lopullisten sarjataulukoiden perusteella. Karsinta pelataan kaksiosaisena sarjojen päättymisen jälkeen 15.11. mennessä.
Tarkemmat sarjajärjestelmät ja lohkojen joukkuemäärät päätetään kun ilmoittautuneiden määrä on selvillä. Syksyn sarjajärjestelmiin voi vaikuttaa myös mahdolliset aluesarjasta pudonneet.
 
P12 (2006)
Pelataan kahdessa tai useammassa tasolohkossa ilmoittautumisten perusteella. Joukkue itse ilmoittautuu haluamaansa tasolohkoon, piirillä on kuitenkin oikeus siirtää joukkueita tasolohkosta toiseen.
Kaikki lohkot pelataan 8v8 pelimuodolla.
Keväällä kakkonen ja alemmat lohkot pelataan pääosin turnausmuotoisina peliajalla 2x25
Kevään ykkönen ja syksyn ykkönen ja kakkonen pelataan yksittäisinä otteluina peliajalla 2x35.
Piirisarjan ykköslohkon syksyn voittaja selviää neljän joukkueen karsintaan kevään 2019 P13 sarjan Etelä-Länsiliiga paikasta Etelä-Länsiliigasta ja aluesarjasta määrittyvien joukkueiden kanssa. Karsinta pelataan 15.10. – 31.10. Mikäli joukkue ei selviä karsinnasta Etelä-Länsiliigaan, pelaa se aluesarjapaikasta aluesarjasta määrittyvää joukkuetta vastaan. Mikäli Kaakkois-Suomen joukkue selviää karsinnasta Etelä-Länsi liigaan, pääsee syksyn piirisarjan 2. sijoittunut aluesarjakarsintaan. Karsinnat pelataan kaksiosaisena 15.11. mennessä.
 
P11 (2007)
8v8 pelimuodolla, turnausmuotoisina - 2 ottelua/joukkue/tapahtuma (myös tapahtumia joissa 4 ottelua/joukkue lyhennetyllä peliajalla voidaan järjestää)
Koko piirin alueen kattava ykköslohko ilmoittautumisten perusteella
Kakkoslohko kahdessa maantieteellisesti jaetussa lohkossa, ja järjestetään mahdollisesti tapahtumia myös eri lohkojen joukkueiden välille. Mikäli joukkueita ei riitä maantieteellisiin lohkoihin, niin pelataan yksi kakkoslohko.
Joukkue itse ilmoittautuu haluamaansa tasolohkoon.
Ei taulukoita – ei mitaleja, tulokset kirjataan
8-10 tapahtumaa / kausi
 
Marras-joulukuuussa 2018 pelataan piirin karsinta kauden 2019 P12 ELL ja aluesarjapaikoista. Karsinnan voittaja selviää kevääksi Etelä-Länsiliigan karsintaan ja 2. sijoittunut aluesarjakarsintaan. Ilmoittautuminen karsintaan on tehtävä viimeistään15.9.2018.
 
P10 (2008)
8v8 pelimuodolla, turnausmuotoisina - 2 ottelua/joukkue/tapahtuma (myös tapahtumia joissa 4 ottelua/joukkue lyhennetyllä peliajalla voidaan järjestää)
Koko piirin alueen kattava ykköslohko ilmoittautumisten perusteella
Kakkoslohko kahdessa maantieteellisesti jaetussa lohkossa, ja järjestetään mahdollisesti tapahtumia myös eri lohkojen joukkueiden välille. Mikäli joukkueita ei riitä maantieteellisiin lohkoihin, niin pelataan yksi kakkoslohko.
Joukkue itse ilmoittautuu haluamaansa tasolohkoon.
Ei taulukoita – ei mitaleja, tulokset kirjataan
8-10 tapahtumaa / kausi
 
P9 (2009)
5v5 pelimuodolla, turnausmuotoisina – 2-4 ottelua/joukkue/tapahtuma (ottelun peliaika riippuu pelimäärän mukaan)
Kahdessa tasossa, mahdollisuuksien mukaan samassa tapahtumassa molempien tasojen otteluita
Joukkue ilmoittautuu haluamaansa  tasolohkoon
Ei taulukoita – ei mitaleja, tulokset kirjataan
6-8 tapahtumaa / kausi
ei piirin tekemää erotuomariasettelua vaan järjestäjäjoukkue hankkii pelinohjaajat
 
NAISET KOLMONEN
Pelataan yhdessä lohkossa ilmoittautumisten perusteella.
Sarjassa sallitaan poikkeuslupapelaajien käyttö.
Sarjasta on mahdollisuus saavuttaa Kakkosen karsintapaikka
Sarjaan voidaan ottaa mukaan myös Itä- ja Keski-Suomen piirin joukkueita.
 
NAISET 7v7
pelimuodolla, turnausmuotoisina - 2 ottelua/joukkue/tapahtuma
n. 8 tapahtumaa / kausi, riippuen joukkuemäärästä
 
T18 (2000-02) KAKKONEN ITÄINEN ALUE (Itä-/Keski-/Kaakkois-Suomi)
Pelataan ilmoittautumisten perusteella yhdessä alueellisessa lohkossa erilliset kevät- ja syyskierrokset.
Sekä kevät- ja syyskierroksella lasketaan Ykkösen karsintaan osallistuvien joukkueiden keskinäisistä otteluista erillinen sarjataulukko, jonka voittaja nousee B-tyttöjen Ykköseen.
 
T15 (2003) ITÄINEN ALUE (Itä-/Keski-/Kaakkois-Suomi)
Sarjajärjestelmä riippuu ilmoittautuneiden määrästä ja syksyn osalta myös mahdollisista alueellista sarjoista liigasta tulevista joukkueista.
Pidemmän välimatkan otteluita pelataan turnausmuotoisina 2 ottelua/joukkue/tapahtuma.
Sarjan kevään paras Kaakkois-Suomen piirin joukkue selviää karsintaan syksyn (Helsinki/Uusimaa) aluesarjapaikasta aluesarjasta määrittyvää joukkuetta vastaan. Karsinta pelataan kaksiosaisena ja pelipäivät ovat 27.6. ja 30.6. - 1.7.
 
T15 8v8 (2003)
8v8 pelimuodolla, turnausmuotoisina - 2 ottelua/joukkue/tapahtuma
Mikäli T15 8v8 ja T14 8v8 sarjoihin ei tule riittäväksi joukkueita omiin sarjoihin, sarjat yhdistetään.
 
T14 (2004)
Ei erillistä piirisarjaa.
Sekä keväällä että syksyllä pelataan piirin sisäinen karsinta aluesarjakarsintapaikoista.
Kevään piirin karsinnan voittaja selviää karsintaan syksyn aluesarjapaikasta Helsinki/Uusimaa Ykkösen 5. sijoittunutta vastaan. Karsinta pelataan kaksiosaisena ja pelipäivät ovat 27.6. ja 30.6. - 1.7.
Syksyn piirin karsinnan voittaja selviää karsintaan kevään 2019 T15 sarjan aluesarjapaikasta. Karsintavastustaja määrittyy aluesarjasta Etelä-Länsiliigan ja aluesarjan lopullisten sarjataulukoiden perusteella. Karsinta pelataan kaksiosaisena sarjojen päättymisen jälkeen 15.11. mennessä.
 
T14 8v8 (2004)
8v8 pelimuodolla, turnausmuotoisina - 2 ottelua/joukkue/tapahtuma
Mikäli T15 8v8 ja T14 8v8 sarjoihin ei tule riittäväksi joukkueita omiin sarjoihin, sarjat yhdistetään.
 
T13 (2005)
Kevät pelataan yhdessä tasolohkossa ilmoittautumisten perusteella.
Mikäli joukkuemäärät mahdollistavat jaetaan joukkueet kevään sarjasijoitusten perusteella syksyksi kahteen tasolohkoon.
Kaikki lohkot pelataan turnausmuotoisina 8v8 pelimuodolla peliajalla 2x25. Mikäli syksyksi tulee kaksi tasolohkoa, voidaan harkita ykköslohkon pelaamista yksittäisinä otteluina peliajalla 2x35.
Piirisarjan kevään voittaja selviää karsintaan syksyn aluesarjapaikasta Helsinki/Uusimaa Ykkösen 5. sijoittunutta vastaan. Karsinta pelataan kaksiosaisena ja pelipäivät ovat 27.6. ja 30.6. - 1.7.
Piirisarjan ykköslohkon syksyn voittaja selviää neljän joukkueen karsintaan kevään 2019 T14 sarjan Etelä-Länsiliiga paikasta Etelä-Länsiliigasta ja aluesarjasta määrittyvien joukkueiden kanssa. Karsinta pelataan 15.10. – 31.10. Mikäli joukkue ei selviä karsinnasta Etelä-Länsiliigaan, pelaa se aluesarjapaikasta. Karsintavastustaja määrittyy aluesarjasta Etelä-Länsiliigan ja aluesarjan lopullisten sarjataulukoiden perusteella. Mikäli Kaakkois-Suomen joukkue selviää karsinnasta Etelä-Länsi liigaan, pääsee syksyn piirisarjan 2. sijoittunut aluesarjakarsintaan. Karsinta pelataan kaksiosaisena 15.11. mennessä.
Tarkemmat sarjajärjestelmät ja lohkojen joukkuemäärät päätetään kun ilmoittautuneiden määrä on selvillä. Syksyn sarjajärjestelmiin voi vaikuttaa myös mahdolliset aluesarjasta pudonneet.
 
T13 (2005) 5v5
5v5 pelimuodolla, turnausmuotoisina – 2-4 ottelua/joukkue/tapahtuma (ottelun peliaika määräytyy tapahtuman pelimäärän mukaan)
6-8 tapahtumaa / kausi
ei piirin tekemää erotuomariasettelua vaan järjestäjäjoukkue hankkii pelinohjaajat
 
T12 (2006)
Kevät pelataan yhdessä tasolohkossa ilmoittautumisten perusteella.
Mikäli joukkuemäärät mahdollistavat jaetaan joukkueet kevään sarjasijoitusten perusteella syksyksi kahteen tasolohkoon.
Kaikki lohkot pelataan turnausmuotoisina 8v8 pelimuodolla peliajalla 2x25. Mikäli syksyksi tulee kaksi tasolohkoa, voidaan harkita ykköslohkon pelaamista yksittäisinä otteluina peliajalla 2x35.
Piirisarjan ykköslohkon syksyn voittaja selviää karsintaan kevään 2019 T13 sarjan aluesarjapaikasta aluesarjan 10. sijoittunutta vastaan. Karsinta pelataan kaksiosaisena 15.11. mennessä.
Tarkemmat sarjajärjestelmät ja lohkojen joukkuemäärät päätetään kun ilmoittautuneiden määrä on selvillä. Syksyn sarjajärjestelmiin voi vaikuttaa myös mahdolliset aluesarjasta pudonneet.
 
T11 (2007)
8v8 pelimuodolla, turnausmuotoisina - 2 ottelua/joukkue/tapahtuma (myös tapahtumia joissa 4 ottelua/joukkue lyhennetyllä peliajalla voidaan järjestää)
Jaetaan maantieteellisiin lohkoihin mikäli joukkuemäärä sen mahdollistaa.
8-10 tapahtumaa / kausi
ei taulukoita – ei mitaleja, tulokset kirjataan
 
T11 (2007) 5v5
5v5 pelimuodolla, turnausmuotoisina – 2-4 ottelua/joukkue/tapahtuma (ottelun peliaika määräytyy tapahtuman pelimäärän mukaan)
Ei taulukoita – ei mitaleja, tulokset kirjataan
6-8 tapahtumaa / kausi
ei piirin tekemää erotuomariasettelua vaan järjestäjäjoukkue hankkii pelinohjaajat
Mikäli T11 8v8 ja T10 5v5 sarjoihin ei tule riittäväksi joukkueita omiin sarjoihin, sarjat yhdistetään.
 
T10 (2008) 5v5
5v5 pelimuodolla, turnausmuotoisina – 2-4 ottelua/joukkue/tapahtuma (ottelun peliaika määräytyy tapahtuman pelimäärän mukaan)
Ei taulukoita – ei mitaleja, tulokset kirjataan
6-8 tapahtumaa / kausi
ei piirin tekemää erotuomariasettelua vaan järjestäjäjoukkue hankkii pelinohjaajat
Mikäli T11 8v8 ja T10 5v5 sarjoihin ei tule riittäväksi joukkueita omiin sarjoihin, sarjat yhdistetään.
 
T9 (2009)
5v5 pelimuodolla, turnausmuotoisina – 2-4 ottelua/joukkue/tapahtuma (ottelun peliaika määräytyy tapahtuman pelimäärän mukaan)
Ei taulukoita – ei mitaleja, tulokset kirjataan
6-8 tapahtumaa / kausi
ei piirin tekemää erotuomariasettelua vaan järjestäjäjoukkue hankkii pelinohjaajat