Ilmoittautuminen

Sarjailmoittautuminen

Taso Ilmoittautumisohje Kaakkois-Suomen piirin jalkapallosarjoihin 2018

Ilmoittautuiminen tehdään Taso järjestelmässä seura- tai joukkuetunnuksilla. Suosittelemme että ilmoittautumiset tehdään kootusti seuran toimesta seuratunnuksilla. Uudet joukkueet voi ilmoittaa vain seuratunnuksilla.
 
Sarjat ja ilmoittautumisaikataulut löytyvät sarjatarjottimesta >>
 
 
 
Tunnukset
  • Seuratunnukset: Seuratunnukset annetaan vain seuran edustajalle ei yksittäisille joukkueille. Seurat voivat pyytää seuratunnuksia piiritoimistosta kilpailupäälliköltä, palvelusihteeriltä tai piirijohtajalta.
  • Joukkuetunnukset: Unohtuneet joukkuetunnukset voi tilata järjestelmässä olevaan sähköpostiin kirjautumissivun linkistä.
  • Mikäli tunnusten kanssa on ongelmia niin ensisijaisesti yhteys kilpailupäällikköön.
 
Ilmoittautuminen (uuden joukkueen voi ilmoittaa vain seuratunnuksella, jo aiemmalla kaudella olleen "vanhan joukkueen" joko seura- tai joukkuetunnuksella)
  • Uusi joukkue seuratunnuksella: Valitse "Joukkueet" sivulta ”Lisää joukkue Kaakko Jalkapallo 2018” ja täytätte ilmoittautumislomakkeen.
  • Vanha joukkue seuratunnuksella: Valitse ko. joukkueen seuran joukkuelistalta, sitten ”kilpailut” ja avautuvalta sivulta riippuen kilpailusta esim. ”Kaakko Jalkapallo 2018” ja viereen avautuvasta alasvetovalikosta oikean sarjan.
  • Vanha joukkue joukkuetunnuksella: Valitse ”kilpailut” ja avautuvalta sivulta ”lmoittaudu” otsikon alta riippuen kilpailusta esim. ”Kaakko Jalkapallo 2018” ja viereen avautuvasta alasvetovalikosta oikean sarjan.
 
HUOM!
  • Jos seuralla on joukkue useammassa tasolohkosssa samassa ikäluokassa on jokaiseen lohkoon tehtävä oma ilmoittauminen eikä samoilla joukkuetunnuksilla pidä ilmoittautua eri tasoille.
  • Tasolohko johon ilmoittaudutte, valitaan ilmoittautumisen jälkeen järjestelmään kirjautuneena "Kilpailut" välilehdellä olevasta Tasolohko valikosta.
  • Joukkueet voivat merkitä TASOssa esteet välilehdelle esteellisiä päiviä ja joukkueita joiden kanssa ei toivota otteluita samoille päiville. Toiveet kenttään voi kirjata toiveita esim. kotiottelun pelipäiväksi. Näitä esteitä ja toiveita huomioidaan mahdollisuuksien mukaan otteluohjelmien laadinnassa. HUOM! Muista klikata "Tallenna" sivun alalaidasta kun olet päivittänyt esteitä.
Milloin voi jatkaa edellisvuoden joukkuekoodilla ja milloin pitää tehdä kokonaan uusi joukkue:
 
Jos saman joukkueen toiminta jatkuu niin että esim. edellisen kauden P12 joukkue siirtyy pelaamaan P13 sarjaan, niin silloin kannattaa jatkaa samalla joukkuetunnuksella, jolloin pelaajat ja yhteystiedot säilyvät. Myös joukkueen otteluissa näkyy ko. joukkueen pelaamat ottelut.
 
Kuten jo mainittu niin saman ikäluokan eri tasolohkoissa ei voi pelata samalla joukkuekoodilla tai jos joukkue on kokonaan uusi ei sitä voi ilmoittaa vanhalla koodilla. Jos joukkue on puolestaan esim. jonkun toisen joukkueen perustalle tehty yhteisjoukkue suosittelemme kokonaan uuden joukkueen luomista.