Peli-illat

Peli-illat 2018

Joukkueet ilmoittautuvat peli-iltoihin kahdessa jaksossa. Syksyn peli-illat on määrätty ikäluokittain ennakkoon, oman ikäluokan vuorot näkee täältä.
Huom. 
Mikäli ilmoittautumismäärät poikkeavat ennakoiduista, tullaan ikäluokka-asetteluja muokkaamaan. Tämän vuoksi on hyvä ilmoittaa käytettävyytensä myös päiville, joille ei ole merkitty oman ikäluokan peli-iltaa.

  Viikot Pvm Ilm. alkaa Ilm. päättyy Pelipäivät julk. Palvelutunnus
1. jakso vk 18-25 2.5.-20.6. 2.4. 15.4. 23.4. PI18VK1825
2. jakso vk 33-39 13.8.-29.9. 21.6. 26.7. 6.8. mennessä PI18VK3339

Peli-iltoja pelataan P8 (-10), P7 (-11), T9 (-09), T8 (-10) ja T7 (-11) -ikäluokissa. 2012-syntyneet voivat myös ilmoittautua, mutta pelaavat tällöin lähtökohtaisesti vuotta vanhempien kanssa. Näiden lisäksi peli-iltamahdollisuus tarjotaan myös P9 (s. 2009) alimman tason joukkueille.
Huom! P8 -ikäluokan tason 1 joukkueet ovat omassa piirisarjassaan eivätkä lähtökohtaisesti osallistu peli-iltoihin!

Kevään ja syksyn peli-illat asetellaan kerralla. Joukkueille ilmoitetaan yllä mainittuna ajankohtana peli-illat, joihin heidät on valittu pelaamaan. Otteluohjelmat julkaistaan aina viimeistään viikko ennen peli-iltaa.
Kaikki arki-iltojen peli-illat alkavat klo 17:30 ja päättyvät 20:15.

Joukkueet ilmoittautuvat etapahtumien kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä joukkue ilmoittaa ikäluokkansa, tasonsa sekä valitsee kaikki päivät, joina joukkue pystyy osallistumaan peli-iltaan. Jokaisen joukkueen täytyy ilmoittautua erikseen, eli jos samalla joukkueella on kaksi peliryhmää (esim. siniset ja keltaiset) tulee ilmoittautuminen tehdä molempien peliryhmien osalta.

Kun ilmoittautuminen on päättynyt, ei etapahtumien kautta voi enää ilmoittautua. Jälki-ilmoittautumisia voi tehdä sähköpostitse topias.tuira@palloliitto.fi. Tällöin ei voida taata joukkueen osallistumista, vaan myöhässä ilmoittautunut joukkue pääsee mukaan jos tilaa löytyy.

Ilmoittautuminen yksittäiselle päivälle ei takaa, että joukkueella on peli tuona päivänä! Joukkuekohtainen peli-iltojen määrä riippuu peli-iltoja varten olevien pelivuorojen määrästä.

Ottelumäärät ovat epätasaiset päivien kesken, ja päivävaihtoehtoja pyritään tarjoamaan mahdollisimman paljon. Mitä useampi vaihtoehto joukkueella on viikon aikana, sitä todennäköisempää on että peli-ilta tuolle viikolle asetellaan. 

Peli-iltojen otteluohjelmat tehdään niin, että kaikki joukkueet saavat lähtökohtaisesti saman verran pelejä. Eroja voi kuitenkin syntyä ilmoitettujen esteiden ja käytössä olevien kenttävuorojen vuoksi.

Olosuhteet

Ilmoittautuneet joukkueet pyritään jakamaan tasapuolisesti olosuhteiden puolesta. Peli-illoissa käytössä olevat kentät:

Hiekka:
Jakomäki H, Huokotie 5
Kannelmäki H, Soittajantie 11
Tapuli nap 1 H, Parmaajantie 3

Jalkapallonurmi:
Kivikko nap TN, Savikiekontie 4
Koskelantie nap TN, Mäkelänkatu 70
Kurkimäki TN, Kurkisuontie 5
Lassila TN, Laurinniitynpolku 2
Lehtikuusentie TN, Lehtikuusentie 8
Pirkkola nap TN, Pirkkolan Urheilupuisto

Nurmi:
Töölö PK 1 N, Urheilukatu 1-5
Töölö PK 2 N, Urheilukatu 1-5