Taitokilpailut

Seurojen taitokilpailut

Tavoitteena on, että jokainen junioriseura järjestää seuran taitokilpailut, johon kaikki seuran junioripelaajat osallistuvat. Kisat ovat yksi hyvä mittari tarkasteltaessa sekä yksilöllisiä pelaajakehityksen tuloksia että seuran pelaajakehitystä kokonaisuutena. Seurojen nuorisovastaavat ohjeistavat joukkueitaan, milloin ja miten juuri heidän seurassaan taitokilpailut järjestetään. Kulta- ja hopeamerkkituloksen saavuttaneet voivat osallistua piirin taitokisoihin.

Piirin taitokilpailut

Helsingin piirin taitokilpailut järjestetään tänä vuonna samassa yhteydessä Uudenmaan piirin Taitokisojen kanssa 31.10.-3.11.2019 Laaksolahden jalkapallohallissa (Lähdepurontie 1, Espoo). Lisäksi T/P14 ja T/P15 ikäluokat eivät enää kilpaile taitokisoissa. 

Osallistumisoikeus

Kaikkien ikäluokkien osallistumiskriteerinä piirin taitokisoihin on seuran taitokisoissa tai piirin taitokisakouluissa saavutettu hopea- tai kultamerkki. Kilpailijalla tulee olla ilmoittautuessa voimassa oleva pelipassi ja edustusoikeus siinä seurassa, joka hänet ilmoittaa kisaan. Pelaaja osallistuu syntymävuotensa mukaiseen ikäluokkaan, vaikka pelaisikin kahdessa ikäluokassa. Poikkeuksena F8-ikäluokka, johon voi osallistua myös nuoremmat, joille ei ole tarjolla omaa ikäluokkaa. Perustelluista syistä pelaaja voi anoa oikeutta tehdä suoritus toisen piirin kilpailussa. Valtakunnallisissa taitokisoissa kilpailija edustaa samaa seuraa ja piiriä, jota hän on edustanut piirin kisoissa.

Säännöt (sis. merkkirajat)

Ilmoittautuminen

Seurat ilmoittavat pelaajansa kootusti viimeistään 26.10. mennessä. Ilmoittautumiset tehdään taitokisatietokannan kautta ja niitä voi seurata reaaliajassa täältä. Osallistumismaksu tapahtumaan on 8 €. Maksu lähetetään seuralle ilmoittautumismäärän mukaan.

Peruutusehdot

Peruutus tulee tapahtua viimeistään 26.10.2019, tämän jälkeen osallistumismaksua ei palauteta.Sairastapauksissa peruutus on maksuton.

Tulokset

Tulokset löytyvät tästä linkistä. 

Alle 12 vuotiaiden tulokset julkaistaan kuuden ensimmäisen osalta tulosjärjestyksessä (1-6), jonka jälkeen loput julkaistaan aakkosjärjestyksessä. Postitamme sijoitusmitalit kärkikolmikoille kotiin kisojen jälkeisellä viikolla.  

Piirien järjestämien taitokilpailujen parhaan tuloksen sarjoissaan saavuttaneet lunastavat osallistumisoikeuden valtakunnallisissa Taitokilpailuissa. Lisäksi kaikilla kultamerkkitason saavuttaneilla lapsilla ja nuorilla (10-15) on oikeus osallistua valtakunnallisiin kilpailuihin. Valtakunnalliset Taitokilpailut järjestetään vuosittain joulukuun alussa.

Taitomerkit

Seurat voivat hankkia taitomerkit Palloliiton verkkokaupasta, josta ne löytyvät nimellä SPL Taitomerkit. 

Aikataulut 2019

Kisojen aikataulut löytyvät täältä 

Lisätietoja: 
Silja Ranta, p. (09) 2292 9123
Toni Räisänen, p. 050 414 5938