Pelaajan rekisteröinti

Kun olet uusi pelaaja / käyttäjä, valitse "rekisteröi itsesi" ja valitse millä roolilla rekisteröit itsesi. (pelaaja, valmentaja, erotuomari, joukkueen toimihenkilö, seuran toimihenkilö)
Jokainen rooli rekisteröidään erikseen, samalla rekisteröinnillä rekisteröidään vain yksi rooli.

Täydennä henkilötietosi ja hyväksy ehdot.

Täydennä yhteystietosi. Huomiothan, että jos rekisteröinti koskee alle 15-vuotiasta henkilöä, niin yhteystietoihin tulee laittaa täysi-ikäisen huoltajan yhteystiedot (esim. sähköpostiosoite).

Valitse rekisteröinnin tyyppi, eli kun olet valinnut rekisteröiväsi itsesi pelaajana, valitse seura ja laji.

Amatööripelaaja -> ei dokumentteja. Yksittäinen henkilö voi rekisteröityä vain amatööripelaajana.
Harraste-/kortteli- ja sopimuksellisen amatööri- sekä ammattilaispelaajan rekisteröi seura.
Kun pelaajalla ei ole voimassa olevaa pelipassia, lisää järjestelmä sen automaattisesti. Vakuutus tulee valita itse oman tarpeensa ja sarjatasonsa mukaisesti.
Vakuutuksista löytyy lisätietoa omasta osiosta.
Valitse "maksa nyt".
Yhteenveto sivulta löytyvät rekisteröidyn pelaajan tiedot sekä valittujen tuotteiden yhteissumma.
Siirry valitsemaan maksutapaa.

Voit valita maksutavaksi joko verkkopankkimaksun tai tilisiirron (maksulinkki). Valitse oma pankkisi ja siirry maksamaan.
Voit myös valita tilisiirron, jolloin järjestelmä lähettää maksulinkin sähköpostiosoitteeseen, jonka voit kirjoittaa sille varattuun kenttään klikattuasi tilisiirto kuvaketta.