Itä-Suomen piiri

Jalakapallo-Peijjaiset

Jalakapallo-Peijjaiset "King of The Games" on maamme suurin ”oikean jalkapallon” pienpelitapahtuma. Osanottajaennätyksemme on vuodelta 2009 - joilloin mukaan pystyttiin ottamaan 176 joukkuetta.
Vuoden 2016 tapahtumassa oli mukana 145 joukkuetta.

Euroopan jalkapalloliitto UEFA palkitsi Jalakapallo-Peijjaiset vuoden 2006 Veteran Grassroots –tapahtumana Suomessa.

Jalakapallo-Peijjaiset on aikaansa edellä olevaa pilottitoimintaa, jossa aikuisten harrastejalkapallotoiminnan kysyntään vastataan itä-suomalaisella tavalla.

Jalakapallo-Peijjaiset on rekisteröity tuotemerkki.

Ilmoittaudu mukaan  >>>>>
 ______________________________________________________________________________________________

Vuoden 2017 tapahtuma järjestetään edelleen kahdessa osassa joulukuun puolella 01-03.12. sekä 08-10.12.2017 - se on sitten järjestyksessä 26.
_______________________________________________________________________________________________

Eri sarjoille voidaan joutua myöhemmin määrittelemään sarjakohtaiset osanottajakiintiöt - järjestäjät pidättävät itsellään oikeuden tarvittaessa valita osanottajat (osittain ilmoittautumisjärjestyksessä) - joukkuemäärien maksimi on n. 150 joukkuetta

Kuopion ja sen lähiympäristön joukkueet aloittavat pelit ensimmäisenä viikonloppuna ja ns. pitkämatkalaiset joukkueet tulevat toiveidensa mukaisesti mukaan pääsääntöisesti vasta toisena viikonloppuna

Sekajoukkueet/naiset ja ikämiesten sarjat pelataan kokonaisuudessaan tapahtuman ensimmäisessä osassa - toiveiden mukaan joukkue voi aloittaa pelit lauantaina

Kilpasarja pelataan vastaavasti kokonaisuudessaan toisessa osassa.
______________________________________________________________________________________________

Ilmoittaudu mukaan >>>>>

Jalakapallo-Peijjaiset pelataan Kuopio-hallissa siten, että hallin kenttä jaetaan väliverkoilla kolmeen osaan ja näin käynnissä on kolme peliä yhtä aikaa. Kuopio-hallin kenttä on keinonurmipintainen.  Kuopio-halli sai uuden pelialustan syksyllä 2011.

Jalakapallo-Peijjaisten pääjärjestäjänä on Suomen Palloliiton Itä-Suomen piiri - yhteistyöseurana Pallokissat.

Peijjaisissa on mukana kaikkiaan kuusi (6) sarjaa. Osiin sarjoja on määritelty rajoitteita sarjassa hyväksyttäville pelaajille.

Ilmoittautuminen päättyy su 29.10. - mikäli kaikkia joukkueita ei pystytä ottamaan mukaan, niin osanottajat valitaan sarjoittain ilmoittautumisjärjestyksessä

Osanottomaksu on 220 €
- lasku lähetetään pääsääntöisesti joukkueen yhdyshenkilön s-postiin ja kaikki osanottomaksut tulee olla hoidettuna viimeistään 6.11.

ilmoittautumislomake >>>>>

sähköposti pekka.ojala(*)palloliitto.fi                         puh. 017-3683 300 (Pekka Ojala)