Helsingin piiri

P13 SPL-lopputurnaus

Helsingin piiri järjestää Pajulahden urheiluopistolla 10.-13.8.2017 valtakunnallisen lopputurnauksen ensimmäistä kertaa P13-ikäluokalle. 

Turnaukseen saavat osallistumisoikeuden seuraavat joukkueet (16kpl):

Etelä-Länsiliigan sijoille 1-8 sijoittuneet
Hki/Uusimaa aluesarjan voittaja
Tre/Länsi -karsinnan voittaja (Alueliigan voittaja vs. paras alueen joukkue ELL:sta sijoilta 9. – 12.)
Puolen Suomen Liigan sijoille 1- 5 sijoittuneet
Bremenin aluejoukkue

Turnaus järjestetään Pajulahden urheiluopistolla Nastolassa. Joukkueille on varattu majoituskiintiöstä 20+4 paikkaa per joukkue ja majoitukset tulee varata itse suoraan Pajulahdesta. 

Yhteystiedot majoitusten varaamiseen:
jonne.kemppinen@pajulahti.com / 044- 7755 349,  LOMALLA 26.6-14.7
sari.mikkola@pajulahti.com / 044-7755210
elli.mavrouli@pajulahti.com / 044-7755 208, LOMALLA 17.7-4.8

Joukkueiden tulee ilmoittautua turnaustoimistoon torstaina 10.8. klo 18 mennessä. Turnauksen avajaiset järjestetään samana iltana ja tuolloin järjestetään myös lohkoarvonta. Pelit alkavat perjantaiaamuna klo 9:00. Pelit pelataan kahdella nurmikentällä ja yhdellä tekonurmikentällä. Turnauksen pelimuoto on 11v11.

Osallistumismaksu on 300 euroa. Tämän lisäksi joukkueet maksavat omat majoitus- ja ruokailukulunsa. 

Joukkueet:

Ajax
Bremen
FC Honka
FC Inter YJ
HJK
Ilves
JJK-j
KoiPS
KuPS YJ
KäPa
PKKU YJ
SJK-j YJ
TPV YJ
TuNL/KaaPo YJ
VJS
VPS-j

Kilpailun sääntöjä 2017

Pelaajalla tulee olla edustusoikeus seurassa, jota hän näissä kilpailuissa edustaa. Poikkeuksena on tilanne, jossa kilpailuun osallistuvien seurojen välillä on piirin hyväksymä yhteisjoukkuesopimus. Myös piirin myöntämät kaksoisedustusluvat kahden eri seuran välillä ovat voimassa. Yhteisjoukkueen toiminnan tulee käsittää vähintään yksi sarjakausi, eikä sitä voida perustaa vain erilliseen yksittäiseen kilpailuun tai sen karsintaan osallistumiseksi. Yli-ikäisten käyttö kilpailumääräysten mukaan. Yhdellä seuralla voi lopputurnauksessa olla vain yksi joukkue.

Ottelujen peliaika on 2x25 minuuttia. Ottelut pelataan 3 pallon systeemillä. Jokainen joukkue on velvollinen asettamaan otteluissa pallopojat/-tytöt oman maalinsa taakse. Jos jatkopelit päättyvät tasan, voittaja ratkaistaan suorittamalla rangaistuspotkukilpailu. Rangaistuspotkukilpailu suoritetaan viidellä laukojalla. Mikäli viiden laukojan jälkeen kilpailu ei ole ratkennut, jatketaan pelaaja kerrallaan ”äkkikuolema” -menetelmällä. Kaikki laukojat valitaan varsinaisen peliajan päättyessä kentällä olleista pelaajista. Turnauksen finaalissa pelataan tasatuloksen sattuessa ennen rangaistuspotkukilpailua 2x10 min jatko-ottelu. Finaaliottelua ennen suoritetaan pelaajien esittely ja joukkueiden kättelyt. Mikäli neljän parhaan joukossa on kuitenkin ulkomaalaisia joukkueita, pelataan neljän parhaan joukkueen kesken yksinkertainen sarja

Varoitukset ovat turnauksessa ottelukohtaisia. Karsinnoissa saadut varoitukset eivät vaikuta lopputurnauksessa. Kentältäpoisto kahdella varoituksella aiheuttaa yhden ottelun pelikiellon. Myös suorasta kentältäpoistosta aiheutuu yhden ottelun pelikielto, ellei erotuomari tee raporttia erityisen törkeästä rikkeestä. Tällöin kilpailun jury voi tuomita lisärangaistuksia.

Säännöt kokonaisuudessaan.

Lohkoarvonta

Lohkoarvonta suoritetaan turnauksen avajaisissa Pajulahti-hallissa torstaina 10.8. klo 19:00. Arvonnassa joukkueet jaetaan kevään menestyksen mukaan kahteen arvontakoriin seuraavasti:

Kori 1: Ajax, FC Honka, FC Inter YJ, HJK, JJK-j, KoiPS, KäPa ja SJK-j YJ

Kori 2: Bremen, Ilves, KuPS YJ, PKKU YJ, TPV YJ, TuNL/KaaPo YJ, VJS ja VPS-j

Otteluohjelma