Helsingin piiri

Valmentajapankki

Ilmoitukset piirin toimistolle.
Puh. 2292 9115 tai sanna.olin(at)palloliitto.fi
Ilmoitathan, kun ilmoitus ei enää ole ajankohtainen.

*******************''*******************************************************************************************************************************************

ti 25.4.2017 FC Viikingit hakee vastuu- ja apuvalmentajia juniorijoukkueisiin.
Valmentajalta/ohjaajalta edellytämme vastuullisuutta, tunnollisuutta, pitkäjänteisyyttä, positiivista asennetta ja aktiivista otetta sekä halua toimia lasten ja nuorten parissa. FC Viikingit järjestää aloittaville apuvalmentajille E-ohjaajakoulutuksia kaksi kertaa vuodessa. Lisäkoulutuksia myös tarjolla kiinnostuneille valmentajille/ohjaajille.
Esimerkiksi näissä joukkueissa voisi aloittaa valmennuksen välittömästi:
- P02 (C15) apuvalmentajia
- P09 (F8) apuvalmentaja
*Myös muiden ikäluokkien joukkueissa on tarve valmentajille*
Lähetä meille hakemuksesi, joka sisältää seuraavat tiedot:
- yhteystiedot
- valmentajakoulutus
- aiempi valmentajakokemus
- tavoitteesi valmentajana
- kuvaile itseäsi henkilönä
- toivomasi palkkio
Valmentaja on ennen tehtävän aloitusta velvollinen toimittamaan seuralle laissa ja viranomaisohjeissa määrätyt ilmoitukset * rikosrekisteriotteen*, koska hän tulee työskentelemään lasten ja nuorten parissa
Ota yhteyttä
Nappulapäällikkö: Amine Rchidi puh. 0413639801  amine.rchidi@fcviikingit.com
Junioripäällikkö: Pete Pasanen puh.  040 506 0907 pete.pasanen@fcviikingit.com
Valmennuspäällikkö: Juha Moilanen puh. 050 461 7046 juha.moilanen@fcviikingit.com

***************************************************************************************************************************************************************************************************************

Ti 7.3 Malmin Palloseura ry hakee Fortum tutoria kaudelle 2017-2018 ja tyttöjen ikäkausivalmentajaa
Malmin Palloseura hakee Fortum-tutoria ensi kaudelle. Uusi Fortum-tutor kausi alkaa Elokuussa. Työn alkaminen edellyttää, että seura tulee valituksi tulevallekin Fortum-tutor kaudelle. Puolikkaan tutorin työaika on 100 tuntia vuodessa.
Fortum-tutorin työaika kohdistetaan tyttöjen aloittavien ikäluokkien tukemiseen ja tehtäviä on mahdollisuus laajentaa tyttöjen ikäluokkien valmennuksella.
Valitun henkilön tulee olla suorittanut vähintään C-tason koulutus. Eduksi katsomme kokemuksen lasten valmennuksesta. Tehtävässä edellytämme oma-aloitteisuutta, aktiivista otetta ja kiinnostusta lasten valmennukseen. Valitun henkilön tulee toimittaa rikosrekisteriote ennen valmennuksen aloittamista. Valitun henkilön tulee osallistua tutor koulutukseen ennen aloittamista. Seura tarjoaa jatkokoulutusta sopivalle henkilölle tarpeen mukaan.
Hakemukset sähköisesti osoitteeseen ville.suojala@malminpalloseura.fi 21.5.2017 mennessä.
Yhteyshenkilö ja lisätietoja:
Ville Suojala
Valmennuspäällikkö, Malmin Palloseura
ville.suojala@malminpalloseura.fi 0449739299

****************************************************************************************************************************************************************************

MA 6.3.2017 Käpa 05 AC etsii valmentajaa valmennusryhmäänsä
Joukkueessamme on kaksi peliryhmää, jotka pelaavat haaste- ja kilpatason pelejä. Joukkueessa on tällä hetkellä 23 pelaajaa. Talvella pelaamme lisäksi myös futsalia. Joukkueessamme toteutetaan Käpan pelifilosofiaa, keskiössä ovat pallonhallintaan perustuva pelitapa ja Ekkono-metodiin perustuvat harjoitukset.
Kesällä pelaamme D12 piirisarjaa kahdella ryhmällä, joista toinen pelaa ykkösessä ja toinen kolmostasolla. Näiden lisäksi osallistumme aktiivisesti erilaisiin turnauksiin ja tapahtumiin. Kesäaikana harjoittelemme Käpylässä ti 16:30-18:30, ke 16:30-18:30 ja su 19-20:30. Lisäksi koulujen loma-aikana harjoittelemme ainakin kerran viikossa päiväsaikaan.
Valmennusryhmäämme kuuluu tällä hetkellä kaksi koulutettua valmentajaa, mutta pelaajamäärän takia sekä valmentajien muiden kiireiden takia tarvitaan ryhmään ehdottomasti vahvistusta. Tämä on hyvä paikka kartuttaa omaa valmennusosaamista ja saada lisää kokemusta.
Jos kiinnostuit ota yhteyttä, Kalle Hakkola / vastuuvalmentaja kalle.hakkola@gmail.com 0503447615

******************************************************************************************************************************************************************************

KE 7.12.2016 Malminpalloseura hakee toista valmentajaa Miesten edustukseen/A-junioreihin
Malmin Palloseuran miesten edustus pelaa ensi keväänä 3. divaria ja A-juniorit 1. divaria. Etsimme toista valmentajaa toimimaan vastuuvalmentajan apuna harjoituksissa 3-4 kertaa viikossa ja vastaamaan A-juniorien pelien johtamisesta. Miehet ja A-juniorit harjoittelevat samoilla kenttävuoroilla tiiviissä yhteistyössä. Valmennuksesta maksetaan kulukorvauksia. Ryhmä harjoittelee tällä hetkellä 3 kertaa viikossa ja keväällä 3-4 kertaa. Keväällä harjoitusvuorot ovat Ma, To ja Su Pallomyllyssä ilta-aikaan. Mahdollisesti tulee perjantaille yksi lisävuoro.
Tehtävä sopii vahvan pelaajataustan omaavalle tai jo valmennuskokemusta omaavalle. Nyt on hyvä mahdollisuus hypätä myös pelaamisesta valmennuksen puolelle. Valmennuksesta maksetaan pieni korvaus. Tavoitteena on saada sitoutunut hyvin harjoitteleva ryhmä ja nostaa mahdollisimman paljon myös nuoria keräämään kokemusta 3. divarista.
Seura tarjoaa mahdollisuuden valmentajakoulutukseen ja entiselle huippupelaajalle mahdollisuuden suoraan UEFA-B kurssille sitoutuessaan seuraan pidemmäksi aikaa.
Hakemukset ja lisätietoja:
Ville Suojala Valmennuspäällikkö, 0449739299, ville.suojala@malminpalloseura.fi
Lisätietoja antaa myös edustuksen vastuuvalmentaja Iiro Parviainen, 0405694880

***************************************************************************************************************************************************************************************************

MA 14.11.2016 Pitäjänmäen Tarmo hakee osa-aikaista valmennuspäällikköä vuodelle 2017. Sopimus voidaan tehdä optiot tuleville vuosille.

Valmennuspäällikön toimenkuva;

- valmentajien rekrytointi yhteistyössä joukkueiden kanssa (valmentajien hakeminen, oikean joukkueen valinta, esittely joukkueelle sekä koetreenien arviointi)

- valmennuksen tieto-taidon varmennus (sisäiset koulutukset, valmennusopas)

- valmennuksen koulutussuunnittelu

- valmentajasopimukset (laatiminen, hyväksytetään joukkueella)

- raportoi jaostolle valmentajatilanteesta ja valmennuksesta yleisesti

- harjoitusvuorojen jako / sopiminen joukkueiden kanssa

- pelaajasiirtojen hyväksyminen (in-out)

- osallistuminen joukkueiden harjoituksiin ja peleihin tarvittaessa (back up)

- osallistuminen pari kertaa kuukaudessa jokaisen ikäryhmän harjoituksiin (ei vetovastuussa)

- joukkueen valmentajien ”viransijaisuudet” maksetaan joukkueen kassasta

- pelaajarekrytointi yhteistyössä joukkueiden kanssa

- esittelyt kouluissa, päiväkodeissa, tapahtumissa (eri korvausperiaatteella)

- kyky- ja taitokoulujen järjestelyt (eri korvausperiaatteella)

- hoitaa seuran sarjailmoittautumiset

- on seuran yhteyshenkilö Palloliittoon

- valmennuspäällikön arvioitu keskimääräinen työmäärä 10 tuntia viikossa, jonka päälle tulee joukkueiden kanssa sovitut erillistehtävät.

 

Tervetuloa mukaan kehittämään jalkapallotoimintaa kanssamme. Työkenttänä ovat kaikki joukkueet alle kouluikäisistä lapsista aikuisjoukkueisiin.

 

Ota yhteyttä teppo.malm@pita.fi tai 040-5442201 ja sovi tapaaminen.

***********************************************************************************************************************

14.10.2016 FC KONTU ETSII MAALIVAHTIVALMENTAJAA

FC Kontu etsii maalivahtivalmentajaa D12 ja sitä vanhemmille pelaajille. Maalivahtivalmentajan tehtävänä on huolehtia D12-A-juniorien maalivahtivalmennuksesta. Jokaisen ikäluokan maalivahdeille tarjotaan oman osa-alueen harjoittelua vähintään kerran viikossa.

FC Kontu on Helsingin kolmanneksi suurin jalkapalloseura, jolle on tärkeää kilpailullisen tason nosto ja toiminnan laatu. Maalivahtivalmentajalta odotamme jo jonkin verran kokemusta maalivahtivalmennuksesta, sitoutumista maalivahtivalmennuksen suunnitteluun ja toteutukseen, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja niin pelaajien kuin ikäluokkien valmentajien kanssa sekä aitoa innostusta nuorten parissa toimimiseen. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä valmennuspäällikkö Riku Remekseen, riku.remes@fckontu.fi / p. 044-9727724.

***********************************************************************************************************************************************************************************

MA 8.8.2016 HIFK FOTBOLL:ssa avoimia valmennustehtäviä!
Haemme valmentajia erityisesti nuorimpiin juniori-ikäluokkiin, eli 2006-2011 syntyneiden joukkueisiimme.Seuramme junioritoiminta jatkaa edelleen kasvuaan, ja etsimme osaavia valmentajia (tai valmentajaksi pyrkiviä) toimintamme laadun tehostamiseksi. Aloitusajankohta olisi mielellään heti, tai viimeistään 1.11.2016.Toimimme Väinämöisen-kentällä Etu-Töölössä. Joukkueissamme on sekä suomen- että ruotsinkielisiä lapsia, joten kyky toimia kaksikielisesti on etu, mutta ei välttämättömyys.Etsimämme valmentajat ovat pitkäjänteisiä, kykenevät kohtaamaan erilaisia yksilöitä, ja sitoutuvat HIFK Fotbollin toimintatapaan.
Arvostamme aiempaa valmentajakokemusta ja -koulutusta, mutta proaktiivisuus ja innostus riittävät jo pitkälle.
Lähetä meille hakemuksesi, joka sisältää ainakin seuraavat tiedot:
- aiemmat valmennustehtävät
- valmentajakoulutus
- tavoitteesi valmentajana
- kielitaito
- kuvaile itseäsi henkilönä
- toivomasi palkkio
Työsopimuksemme ovat ajanjaksolle 1.11.2015-30.10.2016. Edellytämme kaikilta valmentajiltamme rikostausta-otteen esittämistä ennen työsuhteen alkamista.
Lisätiedot allekirjoittaneelta.
Mikael Airava
Junioripäällikkö
HIFK Fotboll
+ 358 400 817 265
mikael.airava@hifksoccer.fi

********************************************************************************************************************************************************************************************************

TO 9.6.2016 GNISTAN HAKEE VALMENTAJIA KAUDELLE 2016-2017
Gnistan hakee vastuu- ja apuvalmentajia. Seurassa on pelaajia n. 800 ja joukkueita 24, joissa on useampia peliryhmiä. Valmentajalta/ohjaajalta edellytämme vastuullisuutta, tunnollisuutta, pitkäjänteisyyttä, positiivista asennetta ja aktiivista otetta sekä halua toimia lasten ja nuorten parissa. Odotamme valmentajan haluavan myös kehittää itseään valmennuksen saralla.
Gnistan on järjestänyt aloittaville apuvalmentajille E-ohjaajakoulutuksia kaksi kertaa vuodessa. Pitemmälle urallaan ehtineille on mahdollista tarjota tilanteen mukaan lisäkoulutuksia, joista sovitaan yhdessä toiminnanjohtajan kanssa.
Hakemuksessa tulee ilmetä seuraavat asiat:
- yhteystiedot
- valmentajakoulutus
- valmentajakokemus
- pelaajaura
- kuvaus omasta tilanteesta sekä palkkiotoive
- muut mahdollisesti asiaan vaikuttavat tekijät
Valmentaja on ennen tehtävän aloitusta velvollinen toimittamaan seuralle laissa ja viranomaisohjeissa määrätyt ilmoitukset, esim. rikosrekisteriotteen, koska hän tulee työskentelemään lasten ja nuorten parissa.
Valmennustehtävän alkamisesta sovitaan tapauskohtaisesti.
Lisätiedot:    Toiminnanjohtaja Risto Karvonen (risto.karvonen@k-karvonen.fi, 040 4810 412)
Juniorivalmennuspäällikkö Mika Kokko (billy.kokko@gmail.com, 041 5359 828)
Juniorivalmennuspäällikkö Kaius Krabbe (kaius.krabbe@gmail.com, 045 2024 949

*********************************************************************************************************************************************************************************************************************************