Harrasteseuran yhteyshenkilö

 
 

Aikuisten harrasteseuran yhteyshenkilönä toimii yleensä joukkueenjohtaja. Jotta kyseinen henkilö voi täyttää pöytäkirjoja Tasossa ja hyväksyä pelaajarekisteröintejä Pelipaikassa, tulee hänellä olla seuraavat asiat kunnossa.

Henkilöllä on PalloID, mikäli hänet on rekisteröity järjestelmään jo aiemmin jollain roolilla (esim. pelaaja). Mikäli olet pelannut 2000-luvulla jalkapalloa virallisessa sarjassa, niin sinut on todennäköisesti rekisteröity jo järjestelmään.

1. Käyttäjätili Pelipaikkaan

2. Joukkueen toimihenkilörekisteröinti Pelipaikkaan (roolilla joukkueenjohtaja) 

Mikäli epäilet, että sinulla on PalloID, ota yhteyttä tukiportaalin (tuki.palloliitto.fi) kautta varmistaaksesi asian ennen kuin yrität rekisteröidä itsesi uutena henkilönä.

  • Mikäli sinulla ei ole PalloID:tä, niin voit rekisteröidä itsesi uutena henkilönä valitsemalla ”Rekisteröi itsesi” ja sen jälkeen ”Joukkueen toimihenkilö”. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.
  • Mikäli sinulla on PalloID (eli sinut on aiemmin jo rekisteröity järjestelmään esim. pelaajana), niin valitse ”Liitä henkilö käyttäjätiliin” ja jatka näillä ohjeilla. Tämän jälkeen voit lisätä itsellesi joukkueen toimihenkilöroolin seuraavin ohjein

3. Käyttäjäoikeuksien hakeminen Pelipaikkaan

  • Yhteyshenkilöllä täytyy olla seuran käyttöoikeudet Pelipaikkaan, jotta hän voi hyväksyä muiden rekisteröintejä seurassaan. Hae käyttöoikeuksia olemassa olevaan käyttäjätiliisi tällä ohjeella